Nove loše vesti za Zvezdu, izlečio psihu, Poketino napada svim snagama!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, gledaćemo najjači Totenhem večeras na "Marakani".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Son Hjung Min je isključen za vikend protiv Evertona nakon horor starta nad Andre Gomešom, ali kako smo pisali kazna je ukinuta jer nije postojala nikakva namera. Son je napustio teren u suzama, šokiran povredom Portugalca, ali nije se ni bunio zbog kartona.

Ipak, FA smatra da nije zaslužio crveni karton, odluka je preinačena, suspenzija ukinuta pa će igrati u narednim domaćim mečevima Totenhema.

Ali, spreman je i za Evropu, iako se spekulisalo da zbog psihičkog stanja neće biti u kombinaciji za duel sa Zvezdom, Poketino je to demantovao.

"Ok je, doputovao je u Beograd, jeste imao problema sa emocijama kao i svi mi, ali je spreman da igra. Psihički je u redu, prevazišao je ono što se desilo", kaže Argentinac.

Kejn je takođe spreman posle bolesti, Vinks i Orije nisu u konkurenciji, pre svega zbog loše forme. Ali, kapiten Engleske će biti u timu, ponovo se u engleskim medijima više priča o rasizmu nego o utakmici. Englezi prete da će primeniti tzv. UEFA protokol, pominje se i napuštanje terena, ali to treba tumačiti kao vid pritiska.

Što se tiče tima, mediji najavljuju najjači mogući sastav, ispred Gazanige biće Sančez i Alderveireld, desno Fojt kao posledica loše forme pomenutog Orijea, levo Rouz, Sisoko, Ndombele i Lo Selso u sredini, Ali, Son i Kejn napred.

Iz tima je takođe ispao Eriksen koji igra loše, ističe mu ugovor na kraju sezone i klub sve čini da ga proda u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Wednesday, 06.11.2019
14:40

Eh kad bi se psiha tako lečila u par dana. Foliranje sa suzama da smanji kaznu. U poslednje vreme Son igra (pre)oštro, krlja na veliko. U Londonu protiv Zvezde je bio tako agresivan. Mogao je da popije dva žuta već u prvom poluvremenu da sudije sude objektivno klubovima koji nisu iz velike petice.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 06.11.2019
13:33

To samo govori koliko oni respektuju Zvezdu, odnosno koliko je se plase. Napred Zvezdo, napred Svetinjo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore sa nama se moze sve.

avatar
Burazer
Wednesday, 06.11.2019
12:20

Kazem ja, glumata samo da prodje bez kazne...

avatar
Doki Daki
Wednesday, 06.11.2019
11:26

Šta to znači nije imao nameru i nije kažnjen? Ubiješ čoveka pištoljem, i onda sud kaže da nisi imao nameru, hteo si samo da ga raniš?