Nove kazne - Lalatović najgore prošao, ''večiti'' da se izjasne, a šta će biti sa Vojvodinom i Radničkim?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.04.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

FSS-ovi ''disciplinci'' kažnjavaju bez pardona.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Svi oni koji u prethodnih nedelju dana naprave disciplinske prestupe, četvrtkom obično strepe od oštrih kazni, s obzirom da tog dana zaseda Disciplinska komisija FSS.

Tako je bilo i ovoga puta, a na jučerašnjoj sednici komisije najoštrije je kažnjen trener Čukaričkog Nenad Lalatović. Kako prenosi ''Sportski žurnal'', Lalatović je kažnjen sa 100.00 dinara, uz zabranu vođenja ekipe na prvoj narednoj utakmici, u prvom kolu plej-ofa protiv Radničkog iz Niša.

Razlog - ponašanje šefa struke ''Brđana'' tokom utakmice sa Javor Matisom u Ivanjici.

Na tapetu je i Vojvodina zbog saopštenja posle utakmice sa Radničkim u Nišu, a zanimljivo je da Dragiša Binić nije pokrenuo postupak i protiv Nišlija po tom osnovu, jer su se i oni potom oglasili, optužujući Iliju Stolicu da ''mrzi srpski fudbal''.

Ali, Nišlije imaju drugu brigu. Radnički je prijavljen zbog loše organizacije, odnosno zbog ulaska potpredsednika kluba Dejana Propadala u sudijsku svlačionisu tokom  poluvremena.

Kada su u pitanju Zvezda i Partizan, oni će morati da se izjasne o izgredima svojih navijača, tokom gostovanja u Lučanima, odnosno u Bačkoj Palanci, kada su pristalice naših najvećih klubova koristile pirotehnička sredstva i ubacivale ih na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke