Nove informacije iz FSS, šta će biti s Matićem, da li se Bane vraća u reprezentaciju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.10.2018.
12:48
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Da li je tvrdoglavost najveći problem u našem nacionalnom timu?

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

Po završetku Svetskog prvenstva, a onda i tokom Lige nacija, reprezentacija Srbije kao da ne može bez problema, pa smo bili svedoci zaoštravanja odnosa na relaciji selektor - pojedini igrači, poput Milivojevića ili Nastasića.

Dugogodišnji kapiten Branislav Ivanović se posle Mundijala više ne poziva među ''Orlove'', baš kao ni Duško Tošić, a javnost je zabrinula i nedavna poruka Nemanje Matića na društvenim mrežama kako je ''svestan da će Srbija ponovo da ga izda''.

Videćemo kako će izgledati spisak selektora Krstajića za odlučujuće mečeve prve faze Lige nacija protiv Crne Gore i Litvanije u novembru, a danas je većinu ovih tema prokomentarisao potpredsednik FSS Nenad Bjeković u intervjuu agenciji ''Tanjug''.

Za početak, on uverava da sa Nemanjom Matićem nema problema.

''Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvene mreže i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez još jedne vedete nacionalnog tima. Čuli smo se Matićem, sve smo rešili i razjasnili, ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju'', objašnjava Bjeković.

On je pohvalio i igre Baneta Ivanovića ove sezone u dresu Zenita i naglasio da ni on nije otpisan iz nacionalnog tima, baš kao ni bilo ko drugi, ali da konačnu odluku donosi selektor Krstajić.

Ipak, određeni problemi postoje, a Bjeković ih objašnjava - tvrdoglavošću, bar kada su u pitanju pomenuti slučajevi sa Milivojevićem i Nastasićem.

''Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu.

Sada je samo pitanje ko je tvrdoglaviji, ti igrači ili selektor. Ali, u interesu srpskog fudbala niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan'', zaključio je Bjeković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Thursday, 01.11.2018
21:29

* svim njihovim izjavama

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
14:01

Ako hoces najjaci sastav i najboljih 23, to je ovaj: ?- Ivanovic/Gajic, Milenkovic, Veljkovic/Tosic ili Nastasic, Kolarov- Maksimovic/Lukic, Matic/Fejsa ili NR- Zivkovic/Tadic, SMS/Ljajic, Sulejmani/Gacinovic- Mitrovic/Jovic/Prijovic. Sa druge strane, znajuci koliko volis Mikija, verovatno si se i sam zalozio za to da ni ne pomisli da ga pozove.

avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 31.10.2018
16:38

1.Sulejmani nije bolji od Gacinovica.
2.Nastasic uvek ispred Tosica. Covek igra u Kini, nije vise u ritmu, igra amaterski fudbal.
3.Fejsu ne zanima reprezentacija.
4.Gajic nije ni rezerva u Bordou, uzgred Golubovic je rezerva u Kortrajku a, Petkovic igra startnu za Spartka :D.
5.Treba nam drugi levi bek, ja sam za ,,srpskog Marsela"/
6.Milivojevic mora biti u 23 barem zasad.
7.Za Ljajica sam vec pisao, da se ne ponavljam.
8.Ako je NR Nemanja Radoja, uvek sam za njega ali kad nadje klub u kom igra, sada isti slucaj kao sa Gajicem.

avatar
Srba Stamenkovic
Thursday, 01.11.2018
18:51

Razumem da ne moraju ali si napisao 23 u vrhu ali nije bitno. Ja nikad ne gledam igrace po tome da li su igrali za Zvezdu, Partizan ili nekog drugog, cak msm da su najbolji igraci oni koji nisu igrali ni za Zvezdu ni za Partizan. Milivojevic je jedini srpski kapiten u ligama petice, uz Zahu najbolji igrac Palas, uvek bolji od Fejse, kog vrv simpatises jer je igrao za vas. Ja Fejsu nikad ne bi zvao jer ga reprezentacija ne zanima i odbio je poziv nekoliko puta. Poredjenje Gacinovic-Sulejmani, ja Sulejmanija obozavam kao igraca ali prosto Gacinovic igra ozbiljniji fudbal,ligu i u boljem je klubu gde je standardan. Na desnom beku imamo Rukavinu, Gajica, Petkovica, Golubovica, Lakicevica, Celavog Miletica i Tomovica. Jako los izbor. Moj spisak bi izgledao ovako:Dmitrovic, Rajkovic, Svilar/Stojkovic, Tomovic, Miletic, Nastasic, Veljkovic, Milenkovic, Ivanovic, Kolarov, Bogosavac, Matic, Milivojevic, Lukic, Maksimovic, SMS, Gacinovic, Zivkovic, Tadic, Kostic, Radonjic, Jovic, Prijovic, Mitrovic. To je negde 23-24 igraca.

avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 31.10.2018
19:08

Jedino se ne slazem sa tobom za Radoju, sve ti je na mestu. Samo ne znam ko je srpski Marselo?

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
17:35

Kako nije bolji:-/ Treba nam i alternativa za Milenkovica, a posto nisam hteo da stavim ni Subotica ni Pejcinovica ni Spajica, onda nisam trazio ni za Kolarova:-D I ne moraju bukvalno sve pozicije uvek da budu duplirane. Umesto Fejse moze bas vas Milivojevic, eto:-D Dok Gajic negde ne pocne da igra, mozda Lakicevic ili DB, ne znam ko jos moze? NR je Nemanja Radoja, da.