Nove informacije iz Engleske, Zvezdina ponuda stigla usred utakmice, kako je La Para reagovao?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.09.2019.
18:19
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Hadersfilda otkrio šta se sve dešavalo tokom jučerašnjeg dana.

EPA/KAY IN T VEEN
EPA/KAY IN T VEEN

Povezane vesti

U samom finišu letnjeg prelaznog roka, Crvena zvezda je angažovala još jedno pojačanje, holandskog krilnog fudbalera Radživa van La Paru, dosadašnjeg fudbalera engleskog Hadersfilda.

Minut posle ponoći Crvena zvezda je na svom sajtu noćas potvrdila ovaj transfer, a tokom dana se oglasio i prvi čovek Hadersfilda Fil Hodžkinson i otkrio šta se sve dešavalo tokom jučerašnjeg popodneva.

On je, naime, otkrio da je Zvezdina ponuda stigla tokom jučerašnje utakmice Čempionšipa između Lutona i Hadersfilda (2:1).

La Para je bio starter u toj utakmici u gostujućem timu, a zamenjen je pri rezultatu 1:1 u 63. minutu. Tri minuta kasnije Hadersfild je primio drugi gol.

''Primili smo ponudu za Radživa tokom meča sa Lutonom. I on, kao i njegovi zastupnici, bili su veoma jasni u stavu da više ne želi da igra za Hadersfild.

Nama je veoma važno da u svom timu imamo igrače koji su potpuno posvećeni klubu, koji žele da igraju ovde. Naši fantastični navijači to zaslužuju'', istakao je Hodžkinson, a prenosi BBC.

Posle takve La Parine reakcije, čelnici Hadersfilda nisu imali izbora, pomirili su se sa njegovim odlaskom, od čega će, prema sinoćnjim informacijama, na ime obeštećenja inkasirati milion i 200 hiljada evra, uz dodatne bonuse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke