Novak jedva preživeo dramu u Salcburgu: "Morao sam da stanem, vikao sam u kolima"

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.08.2018.
17:59
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Veliki navijač Crvene zvezde emotivno doživeo plasman kluba u Ligu šampiona.

EPA-EFE/JASON SZENES
EPA-EFE/JASON SZENES

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u Sjedinjenim američkim državama gde učestvuje na US Openu.

To ga nije sprečilo da isprati veliki uspeh Crvene zvezde koji su se plasirali u Ligu šampiona nakon uzbudljivog meča u Salcburgu.

"Poslednjih 20 minuta sam bio u kolima i morao sam da stanem da ne bih gledao u telefon dok vozim. Bio sam sam i vikao sam u kolima iz sve snage, bilo je vrlo napeto", započinje svoju ispovest za Sport klub.

"Momci su bili borbeni, nisam fudbalski stručnjak, ali sam veliki navijač Zvezde godinama unazad, to se zna. Ovo je istorijski uspeh, čestitam svima jer su pokazali da nije sve u budžetu i kvalitetu igrača, već da je najbitniji timski dug. Takve priče inspirišu, sve čestitke."

Srbin kaže da ne treba otpisivati srpskog šampiona.

"Postignut je veliki uspeh, ali ne treba otpisivati Zvezdu bez obzira na grupu. Bitno je da je Zvezda uspela da bude ispred mnogih evropskih velikana. Partizanu je to pošlo za rukom dva puta, sada je i 'Crveno-belima' i to je izvanredno za malu zemlju sa skromnim budžetima za igrače."

"Sada nemaju šta da izgube, znam da je otišao Radonjić, ali nadam se da neće otići svi i da će neko i doći. Sa pojačanjima i grotlom Marakane velikani će imati ogromne probleme da savladaju Crvenu zvezdu", smatra Đoković.

Zvezda će se u okviru grupe C sastati sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke