Novajlije na Grofovom skeneru

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.02.2016.
14:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izneo je svoje prve utiske vezane za pojačanja koja su se nedavno priključila trenizima ekipe na Kipru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za razliku od nekih prethodnih prelaznih rokova kada je na "Marakani" bilo prometno kao na autobuskoj stanici, tekuća transfer pijaca iskorišćena je za prodaju Marka Grujića i angažovanje trojice novih igrača.

Dva pojačanja u veznom redu i jedno na poziciji štopera bilo je sve što je trener Miodrag Božović želeo ove zime, a nakon nekoliko treninga na Kipru strateg Crvene zvezde je izneo svoje prve utiske o novajlijama.

"Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije, da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi" rekao je Božović.

Francuski internacionalac Damijan Le Talek stigao je u Zvezdu iz ruske Mordovije, a promovisan je u istom danu kad i David Babunski, Makedonac koji je stasavao u "La Masiji".

"Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli" kratko je prokomentarisao Grof.

Poslednje pojačanje u zimskom prelaznom roku Crvena zvezda je angažovala prvog dana februara kada je na stadionu "Rajko Mitić" promovisan Brazilac Edson da Silva.

"Što se Edsona tiče, kratko je sa nama, nije trenirao mesec dana pa najpre radi na tome da sustigne saigrače. Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi" objasnio je Božović.

Crveno-beli u nastavku šampionata imaju zadatak da odbrane veliku bodovnu prednost u odnosu na konkurenciju što će Miodragu Božoviću poslužiti da što bolje uigra tim za ono što će uslediti na leto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gosfkcz
Friday, 05.02.2016
20:19

Bio sam skeptican po pitanju Babunskog ali ako Grof kaze da je to to onda super.

avatar
Lazar Pešut
Saturday, 06.02.2016
07:26

I da se nije pokazao dobro, stigao je kao slobodan igrac, tako da u svakom slucaju nismo na gubitku. Na srecu to nije slucaj, i nadam se da ce da nastavi sa dobrim radom.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 05.02.2016
19:00

Grofe samo sklapaj kockice za mocnu Zvezdu.