Novajlija u Super ligi odustaje od takmičenja?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2018.
10:46
Izvor: Sportske.net

Loše vesti stižu sa juga Srbije u danu kada će biti žrebani parovi za nastupajuću superligašku sezonu.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Teška finansijska situacija u kojoj se trenutno nalazi novopečeni superligaš iz Vranja mogla bi da dovede do nepopularne mere.

Predsednik Dinama iz Vranja Dragan Antić saopštio je da postoji velika verovatnoća da klub istupi iz Super lige.

"Prozivka igrača je bila zakazana za petak, ali smo je otkazali. Klub se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji i na pragu smo gašenja, tako da ćemo najverovatnije istupiti iz Superlige", rekao je Antić a prenosi "Žurnal".

Vranjanci su u prethodnoj sezoni uspeli da se izbore za istorijski uspeh, direktan plasman u Super ligu Srbije sa drugog mesta na tabeli.

"Istupanje iz elitnog ranga bila bi velika tragedija ne samo za Vranje, već za ceo jug Srbije. Iako su obećanja stizala sa svih strana, ništa konkretno nije urađeno", dodao je Antić.

Danas će u SC FSS u Staroj Pazovi biti obavljen žreb za predstojeće prvenstvo, a videćemo šta će se desiti ukoliko Dinamo zaista bude istupio iz lige.

Ako gledamo po učinku u Prvoj ligi Srbije, upražnjeno mesto trebalo bi da pripadne Metalcu iz Gornjeg Milanovca koji je zauzeo treće mesto iza Proletera i Dinama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 16.06.2018
20:13

Ovde se pominju i nekakve političke insinuacije, u koje ne želim da verujem i da o njima razmišljam. A, gemathegreat, jesu svuda bitni oni koji finansiraju i to je donekle i normalno, jer ti što finansiraju, pre svega se trude da novac ulože gde žele i na način na koji žele. Problem je ovde, što se ne radi o privatnom novcu, koliko razumem, nego neko, ko je na vlasti, ucenjuje i kinji - našim parama. Parama iz budžeta. Parama koje se dobiju od svih građana da se ulože za dobrobit svih građana. E, to nema nigde, da se sa tuđim parama tako bahatiš i radiš šta hoćeš. Ponavljam, ne znam da li je tako, ali ako jeste, takvi ljudi zaslužuju dubok prezir.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Saturday, 16.06.2018
12:42

Taman da uguraju metalac da partizanka ima jos 6bodova sigurnih

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.06.2018
15:02

Politika u svakoj pori drustva.

avatar
disqus_OmiNyexRzu
Friday, 15.06.2018
12:13

treba ih poslati u beton ligu

avatar
magister
Friday, 15.06.2018
11:47

PL od prodaje tv prenosa i sponzora - finansira ligu. Sećate se da je Fulam, kako je pisalo u Sportskim, igrao *najskuplju utakmicu na svetu, jer će dobitii oko 100mil funti samo za ovu godinu, Ne povlačim paralelu da bih poredio iznose već da ukažem na sistem. Tu je sve skupljeno, regularnost takmičenja, koja nikad ne sme biti upitna, pa i način igre. Mislite da nije deo koncepta to što se svaka utakmica - igra, bez razvlačenja, valjanja, dugih rasprava sa sudijom, već se napadi smenjuju i postoji neizvesnost i kad igraju prvi i poslednji. U tome, u činjenici da se JSL prenosi samo na Areni, koja je neuporedivo manje zastupljena od SBB-a, na primer, u činjenici da nema sistemskog nastupa prema sponzorima - treba tražiti uzroke toga što se dešava u Vranju, a što je tuga i nacionalna bruka.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 16.06.2018
17:04

Zar nije FSS dobio jedno 10 miliona dolara samo na ime učešća na SP, zašto se te pare ne pozajme npr Vranju? (ne 10 miliona, nego toliko da imaju za putovanja u ovoj sezoni, a oni nek im isplaćuju ulaznicama i TV prenosom).

avatar
Tyrion
Friday, 15.06.2018
11:45

Verovatno su uzeli pare od ovih iz G. Milanovca da im ustupe mesto to je isto uradio i Beograd sa karaburme za Smederevo 90-tih godina

avatar
Vidicnemanja
Friday, 15.06.2018
10:55

Gradska politicka vrhuska nije mogla da se ubaci u rukovodstvo kluba i zato sada nece da izdvoji sredstva potrebna za funkcionisanje kluba,a navijaci nisu bitni

avatar
SvetskiSampion
Friday, 15.06.2018
12:18

Tuzno ako je to istina ... ali kod nas je to sasvim normalo , sportkse ustanove takve vrste sluze za finansiranje politickih partija. Pogledaj samo partizan.

avatar
ZoranZ.
Saturday, 16.06.2018
10:19

Verovatno si mislio na Zvezdu pa ti se otela greshka pri kucanju, jer svakako nisi zaboravio upad Vuchica u prostorije tvog kluba, pa osnivanje kompanije "Ultrakop" (vode je navijachi) kroz koju drzava upumpava novac u tvoj klub. E,sada, zamisli kada Vuchica skinu sa vlasti shta ce ostati od tvog kluba..??? Ne bio ja Zvezdi u kozi tada.

avatar
gemathegreat
Friday, 15.06.2018
14:49

Izvini a u kom to svetu nisu bitni oni koji drze novcanik ?