Nova Zvezda na proleće?

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.12.2014.
09:04
Izvor: Sportske.net

I pored svih posrtanja i slabijih igara, aktuelni šampion ima šansu da odbrani titulu. Prva pojačanja se već znaju, a nekolicina fudbalera će sigurno napustiti ekipu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje dvojica iskusnih povratnika, Aleksandar Luković i Dušan Anđelković će prvi staviti potpis. Naime, dvojica defanzivaca treniraju sa Zvezdom i uklapaju se u priču Zvezdana Terzića o pojačavanju tima kako bi se odbranila titula.

Ako Zvezda trijumfom u Lučanima završi jesen, uz pretpostavku da će Partizan dobiti Borac u Humskoj, -4 ne izgleda kao nenadoknadiva prednost.

Posle analize jeseni, uslediće i rezovi u igračkom kadru, a neki od prvotimaca bi mogli da napuste klub.

Jedan je i Mijailović koji je ostao bez trake, i tokom zime bi mogao da ode iz Zvezde. Neizvesna je situacija sa Lazovićem čija je prodaja u januaru poslednja šansa da Zvezda nešto zaradi. Priča se o Olimpijakosu, moguće je da je Levante rezervna opcija, sigurno da to neće baš napuniti kasu na "Marakani" jer je Čačanin na leto slobodan igrač.

Klub bi mogao da napusti i Pečnik koji ne igra na nivou prošlogodišnjih partija, a u Zvezdi očekuju da Kovačević ostane do leta, kako tim ne bi bio oslabljen.

O strancima za sada ni reči, međutim, postoji varijanta sa još nekoliko iskusnijih fudbalera, takođe povratnika, kao i Krunić koji će raskinuti ugovor sa Veronom i kao slobodan igrač bi mogao na "Marakanu".

Plan je da Lalatović dobije pojačanja u svim linijama i da uporedo sa forsiranjem nekolicine mlađih igrača stvori solidnu osnovu za čuveno "Zvezdino proleće".

"Stizali smo i veću prednost", poručuju sa "Marakane", ali razlika od četiri boda nije mala i realno, Partizan će biti favorit na proleće...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan
Wednesday, 03.12.2014
10:36

Koja bre nova zvezda na prolece??Jednostavno nemaju kvalitet za titulu da osvoje na terenu.Ako ode Lazovic ja ne znam ko moze njega da zameni.Igracki kadar smesan sem talentovanih klinaca ali oni su ipak klinci i ne mogu sami osvojiti titulu.Smesno je da neko u takvoj situaciji juri titulu i jos dovodi nove igrace naprimer Lukovica koji ce imati sigurno najvecu platu a od n jegove prodaje ne moze se zaraditi jer je mator i na kraju karijere.Znaci samo se uvaljuju u jos vece dugove.Nema sanse da igraju Evropu jer opet isto rade kao i pre.Prave se novi dugovi a stari se ne vracaju.Smesni naslovi.