Nova Vošina "desetka": "Korak napred u mojoj karijeri"

Autor: Beta Beta
petak 16.02.2018.
14:16
Izvor: Beta

Novi fudbaler Vojvodine Lazar Arsić rekao je danas da mu je drago zbog prelaska u redove novosadske ekipe i istakao da je to korak napred u njegovoj karijeri.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Arsić je pre nekoliko dana potpisao ugovor na godinu i po dana sa Vojvodinom, a danas je i zvanično predstavljen na stadionu Karadjordje.

On je u Vojvodinu stigao iz niškog Radničkog za koji je prošle polusezone postigao sedam golova.

"Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri, a za ovih nekoliko dana sam se uverio da posedujemo zaista kvalitetnu ekipu, sa sjajnim i ambicioznim stručnim štabom. Lično, moja najveća želja u narednom periodu jeste da skinemo sa trona Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da im se priključimo u borbi za titulu. Do kraja ovog prvenstva, borićemo se za izlazak u Evropu, a tu je i Kup, koji je možda i prioritet", rekao je novi vezni fudbaler Vojvodine.

Iako je već debitovao u dresu Vojvodine na prijateljskoj utakmici protiv Dinama iz Pančeva, pravi uvid u njegove mogućnosti navijači će moći da steknu možda već na sutrašnjem meču protiv Voždovca.

"Što se tiče utakmice u subotu, siguran sam u to da ćemo na teren izaći maksimalno motivisani. Uz podršku navijača, nadam se da ćemo doći do pobede", rekao je 26-godišnji Arsić, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 10. 

Fudbaleri Vojvodine drugi deo Super lige Srbije počinju sutra kada će na svom stadionu dočekati Voždovac. Utakmica je na programu od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke