Nova poruka Koromana: "Čitaj Srbijo, konobar i pudlica ovo ne mogu da kupe novcem!"

Autor: Ivan Cvetković
subota 30.05.2020.
13:33
Izvor: Sportske.net

Proslavljeni as se oprostio od igrača Smedereva.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ognjen Koroman više nije trener Smedereva.

Tu je informaciju proslavljeni as objavio na svom Instagram nalogu nakon što je dobio šestomesečnu suspenziju zbog kritika na račun FSS.

"Želim da saopštim da sam kažnjen od strane FSS momentalnom suspenzijom i strogim prilaskom svlačionicama i trenerskoj klupi po članu nekom od FSS. Hteo sam da dođem dostojanstveno, da se u svlačionici oprostimo i pozdravimo, ali to dostojanstveno mi je uskratio statut, tj. član statusa FSS. Tako da još samo ovim putem mogu da vam se obratim, još mi ovo pravo nije uskraćeno. BAR JOŠ.

Igračima puno sreće želim u daljoj karijeri, odlazim dostojanstveno i časno kao sportista i čovek koji dupetom ne zatvara vrata. Budite hrabri i volite fudbal, doći će bolji dani. Navijačima Despotima želim slogu, zdravlje, i da budu bastion kluba i dalje, kao što su do sada bili. Ne dajte se. Rukovodiocima želim sve najbolje u radu i životu, puno vas volim, pamtiću vas uvek po pravdi, borbi i istrajnosti"
, rekao je Koroman.

On je najavio da je spreman da ide i do sportskog suda u Lozani ne bi li oborio kaznu FSS, a objavio je i pojedine poruke podrške koje je dobio od strane fudbalera svog tima, ali i članova ostalih klubova poput Čukaričkog.

Baner 7

"Ovo ne može parama da kupi konobar i pudlica. Ovo je iz srca jednog fudbalera kojem sam bio trener", napisao je Koroman odgovarajući na poruke.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragoljub Nikolic_fb
Saturday, 30.05.2020
17:00

Konobar znam koje, a pudlica, jel to onaj na koga je mislim??