Nova poruka iz Zvezde, ovo je najbolja ponuda za Boaćija, hoće li prihvatiti?

Autor: Milovan Longinov
petak 23.02.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač i dalje ima šansu da napusti Crvenu zvezdu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ričmond Boaći nije pojačao nijedan evropski tim, ali još uvek ima šansu da ode ove zime.

Prema rečima sportskog direktora Mitra Mrkele, Crvena zvezda je dobila ponudu od 5,5 miliona evra od kineskog Đangsua, i još uvek se ne zna da li će je prihvatiti.

"Nismo još odlučili da li ćemo je prihvatiti. Videćemo", kratko je rekao Mrkela za Novosti, a takođe se osvrnuo na planove do kraja sezone.

"Način na koji smo parirali CSKA i bili eliminisani samo je dokaz kvaliteta koji je Crvena zvezda prezentovala u Evropi tokom 16 mečeva. Ruski tim je stigao iz Lige šampiona sa tri pobede, uigran je, iskusan, a mi smo na megdan njima izašli sa devetoricom fudbalera koji su letos stigli na "Marakanu". U egal borbi, presudili su detalji, što nam daje motiv i elan za dalji rad i napredak. Ali pre svega mi se okrećemo prvom cilju, osvajanju titule u Superligi", istakao je Mrkela i dodao da je tim dobro sklopljen uprkos odlasku Gelora Kange.

"Mi smo imali želju ali ne i mogućnosti da dovedemo pravu "desetku". S druge strane mnoge ekipe na svetu i to vrhunske kao Juventus, Atletiko Madrid, pa i Real, nemaju klasičnu "desetku". Pokazalo se da nemamo problema u igri čim stvaramo prilike. Napravili smo prošlog leta kostur tima, radićemo na tome da ga nadogradimo, ali pre svega moramo da krunišemo ovu sezonu titulom. Igramo kao da nemamo prednost na tabeli, Superliga uopšte nije naivna, imamo sad težak raspored i posle Evrope moramo da budemo pravi i pobeđujemo u kontinuitetu. Navijači i javnost znaju da u srpskim okvirima teško možete planirati na duže staze pa zato i ne želim da pričam o letu, prelaznom roku pre nego što završimo šampionat. Plan imamo, videćemo hoćemo li uspeti da ga realizujemo", zaključio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 24.02.2018
15:04

Boacija ne treba prodati nikako. Taj igrac puno vredi Zvezdi i treba za takmicenje u Evropi ove godine. Da je bio u Moskvi sigurno bi dao gol, ono sto je Pesic promasio jer mislim da Pesic moze samo da daje golove ovde u Srbiji ovim drugoligasima i da on ustvari nije kvalitet za Zvezdu. Prodajte njega.

avatar
no name
Saturday, 24.02.2018
13:49

Cenim postignuti uspeh ali je ovo jos daleko od nekog fudbala.Nije trener kriv ali profili igraca su ograniceni.Takve sanse propustiti pa reci idemo dalje za mene je nesvatljivo.Treneru samo zameram za promene u zadnjih 10 minuta,zato pustite Boacija nek ide za ovu ligu nam nije potreban a tamo nek mu je bog na pomoci

avatar
Sladjan Radisavljevic
Saturday, 24.02.2018
12:00

Ako je ovo istina onda je pitanje hoće li on želeti da ode u Kinu a ovi sa zapada gde on hoće da ide neće ponuditi te pare.

avatar
skoneee????
Saturday, 24.02.2018
09:42

Daj nek ide vise . .nek ide da ne kazem gde . . .smarateeee 😁

avatar
Jelena Renovcevic
Saturday, 24.02.2018
09:33

Nikako. Bolje prodati Pesica i dovesti samo Ristica na leto ako svi ostali ostanu koji su pod ugovorom.

avatar
Man united
Sunday, 25.02.2018
19:54

Михаила Ристића да доведемо?? Како мислиш да то изведемо?

avatar
poljskikupanjac
Saturday, 24.02.2018
09:06

alo bre mi nismo juve mi bez dobre desetke nemamo igru samo kontre

avatar
RašaNoviSad
Saturday, 24.02.2018
08:38

Otišao bi on i za milion samoda neko ponudi ali ovako ostaje uz ljubavi prema voljenom klubu koji vol od malih nogu

avatar
deki trbic
Saturday, 24.02.2018
08:26

Niko ne nudi te pare, to su samo mediske spekulacije!!!

avatar
jv
Saturday, 24.02.2018
08:04

Prihvatiti. Imamo Pešića, i Ben može igrati kao napadač, Joveljić dolazi, a možemo i vratiti Pavkova.