Nova ponuda stigla na ''Marakanu'', sprema li se još jedan odlazak iz Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.07.2018.
21:46
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Koliko je realan ovakav rasplet?

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Crvena zvezda je pred sam početak nove sezone pojačala konkureenciju na mestu štopera i dovođenjem Miloša Degeneka i Rašida Sumaile popunila prazninu nastalu odlaskom Damijana Le Taleka.

I dok Sumaila tek treba da pokaže da li je pravo pojačanje za Zvezdu, Degenek je sinoć debitovao u pobedi nad letonskim Spartaksom, i to u startnih 11 odakle je istisnuo Srđana Babića.

Privremeno ili ne, Babić se preselio na klupu za rezerve, a samo dan posle meča u medijima su počele spekulacije i o njegovom odlasku.

''Blic'' danas prenosi svoja nezvanična saznanja da je Kopenhagen pokazao interesovanje za Babića i ne samo to, već i da je na ''Marakanu'' stigla ponuda ovog kluba za transfer mladog štopera.

Znate već da je on prošle godine stigao na pozajmicu u Zvezdu iz Real Sosijedada, ali i da je Zvezda zimus otkupila njegov ugovor za 800.000 evra, pa se postavlja pitanje da li će se samo šest meseci kasnije odreći njegovih usluga.

S obzirom da najveća iskušenja u Evropi tek slede, Zvezdi je neophodna jaka konkurencija u poslednjoj liniji tima, ali ako Danci odreše kesu, možda i dođe do novih promena...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Thursday, 19.07.2018
08:22

A kad bi se moglo kako ući u Lš i zaradit. Svi ulažu da bi ušli a ovi naši hoće da zarade prodajama pa da ih neko još časti 20 miliona da igraju Lš. A što je ovo? Ima li vas navijačiiiiiiii? ISto važi za Partizannnn

avatar
Flari
Thursday, 19.07.2018
07:46

Kakav Terzic. Milojevic treba da bude alfa i omega. ZNACI KAKO MILOJEVIC KAZE ON NAJBOLJE ZNA KO TREBA A KO NE TREBA.

avatar
НЕМАЊА
Wednesday, 18.07.2018
22:42

Ni slučajno ne prodavati Babica

avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 18.07.2018
22:19

Ne verujem da bi iko platio više od tih 800k što smo mi platili za njega, a otići će ako postoji neki lični problem sa Terzom.