Nova pobeda Zvezde - Jevtović dočekao šansu i osvojio Novi Sad!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.05.2019.
19:52
Izvor: Sportske.net

Slavlje Crvene zvezde protiv Proletera u Novom Sadu.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Iako je Crvena zvezda uspela da osvoji novu titulu u Super ligi Srbije, Vladan Milojević je danas odlučio da izvede tim koji je veoma jak, odmarao je svega par fudbalera, ali su sa klupe šansu čekali igrači koji se nisu naigrali ovog proleća poput Milana Jevtovića, koji je na kraju i rešio pitanje pobednika.

Crvena zvezda je slavila sa 0:1 (0:0) u pretposlednjem kolu domaćeg prvenstva golom pomenutog Jevtovića.

Proleter je imao prvu šansu na utakmici, Mitrović je propustio kolosalnu šansu, potom je i Govedarica oprobao šut, ali promene rezultata nije bilo.

Nakon toga, Crvena zvezda preuzima inicijativu, pretili su preko Joveljića, uglavnom, a onda nova šansa za Proleter preko Mitrovića koji je propustio novu veliku šansu na utakmici, ponovo je poslao loptu pored gola.  

U nastavku Crvena zvezda je igrala bolje, Joveljić i Pavkov su imali šanse, a onda je Milojević odlučio da promeni Vukanovića, Joveljića i Simića, ušli su u igru Jevtović, Ebesilio i Jirka.

Igrao se 75. minut kada je Crvena zvezda stigla do nova tri boda, tada je Ebesilio izveo korner, golman domaćih je bio nesiguran, a to je iskoristio Milan Jevtović koji je postigao svoj treći gol za Crvenu zvezdu u zvaničnim utakmicama.



Erik Jirka je mogao da povisi rezultat do kraja utakmice nakon dodavanja Jevtovića, ali je pucao preko gola golmana Vesića koji je dobro zatvorio svoj gol ovoga puta.

Do kraja šampionata je ostalo još jedno kolo za Crvenu zvezdu i Proleter, verujemo da i jedni i drugi odavno već razmišljaju o odmoru.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brajkoo
Friday, 10.05.2019
23:14

Placen 800 000eur da bi odigrao jedno poluvreme?! Bahato i napredno

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 10.05.2019
19:55

Pošto zvezda ne zna mora protivnički golman. Koja farsa od kluba.