Nova "makljaža" na terenima Prve lige Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 01.04.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Veliki ulog nosio je jučerašnji meč u Novom Pazaru, ali to nije opravdanje za viđeno u završnici utakmice.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Sa terena Prve lige Srbije iz kola u kolo stižu nam slike koje ne priliče ovom rangu takmičenja.

Pre sedam dana videli smo incident u Dobanovcima kada su se fudbaleri Budućnosti i Metalca sukobili, a juče se nešto slično dogodilo u Novom Pazaru.

Petnaestak minuta pre kraja utakmice 30. kola Prve lige Srbije između Novog Pazara i Trajala igrači dva tima ušli su u sukob koji vrlo brzo eskalirao.

Sudije su se povukle i sačekale da se situacija smiri, da bi potom kaznile vinovnike sukoba. Direktni crveni kartoni pokazani su iskusnom Irfanu Vusljaninu (Novi Pazar) i Nikoli Miloševiću (Trajal), a 'požuteli' su Ervin Kačar, Denis Krasić i Ivica Jovanović.

Svakako da bi u ovakvim slučajevima i naknadna reakcija Disciplinske komisije FSS bila poželjna jer je sramotno gledati ovakve scene na prvoligaškim terenima.

Utakmica je imala veliki značaj za oba tima, ali to nije opravdanje za ovakvo ponašanje igrača. Novi Pazar je inače slavio golom Dženana Plojovića i tako uvećao šanse za opstanak sedam kola pre kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 01.04.2019
13:05

Koja komedija od lige I utakmice. Odgledao sam skoro 5min "najboljih" detalja sa utakmice I nisam video ni jedan jedini kršten šut. Gol koji su postigli je smešan, kao da gledam Medjuopštinsku ligu, igrači kao nešto driblaju, nemaju snage, padaju…..užas ili tuga ne znam ni sam....

avatar
The_Matrix
Monday, 01.04.2019
10:47

Gledajuci ovaj snimak ovo je bila jedna prelepa utakmica. Veliki broj sansi, lepih akcija i moglo je biti mnogo vise golova. Male carke, nista opasno, cesto se ovo vidja