Nova majstorija Tošića, "grobari" prozreli Savovu taktiku! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
17:55
Izvor: Sportske.net

Slabo prvo poluvreme za crno-bele u Novom Sadu ali je Zoran Tošić još jednom majstorijom doneo izjednačenje Partizanu pred odlazak na odmor.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Nisu uspeli fudbaleri Partizana da pronađu željeni ritam tokom prvog poluvremena derbija u Novom Sadu, ali posle prvih 45 minuta imaju aktivan rezultat - 1:1!

Domaćin je do vođstva stigao posle nepuna tri minuta igre. Bojan Matić je izbegao ofsajd zamku i potom snažnim udarcem u bliži ugao Stojkovićevog gola zatresao mrežu.

Domaćin osim pomenutog gola nije uradio ništa konkretno, ali se ni za ekipu Partizana ne može reći mnogo toga pohvalnog.

Najbolju priliku imao je Zoran Tošić iz slobodnog udarca u ranoj fazi utakmice, a sve ostale prilike nisu bile iz kategorije stoprocentnih da bi se o njima govorilo. U drugom minutu nadoknade Zlomislić pravi prekršaj u opasnoj zoni, a Tošić izvodi još jednu majstoriju.

Na drugom meču za redom Zoran Tošić pogađa protivničku mrežu iz slobodnog udarca pa se na poluvreme otišlo sa rezultatom 1:1!

Po žuti karton u gostujućem timu zaradili su Goran Zakarić i Mark Valijente, dok su kod domaćih "požuteli" Vuk Mitošević i Damir Zlomislić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 07.04.2019
18:11

Pantić je pao više nego metkom pogođen.Majstorija nema šta.Stošić ovo kažnjava.Mnogo toga je nedorečeno,više golova za Partizan je palo u samom finišu i to iz slobodnih udaraca.Hm.

avatar
Fikan
Sunday, 07.04.2019
18:02

Sledeće sezone graditi ekipu oko Tošića,Valientea,Stojketa i Ćelavog i biće top.