Nova bura u srpskom fudbalu, Stolici prekipelo! Evo šta je uradio u Nišu!

Autor: Beta Beta
subota 31.03.2018.
18:40
Izvor: Beta

Hoće li posle ovoga ostati i dalje na klupi Vojvodine?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Aleksandar Linta rekao je da njegova ekipa remi protiv Radničkog u Nišu doživljava kao pobedu zbog "uslova i okolnosti u kojima je igrana utakmica".

"Želim da pohvalim igrače Radničkog na fer i korektonoj, i ako budem rekao nešto kasnije to nije upućeno njima. S druge strane, želim da izrazim veliku zahvalnost igračima Vojvodine na fantastičnoj igri.

Prosto, nismo mogli da izdržimo da ne primimo gol.

U ovim uslovima je to bilo nemoguće i nadam se da ste to videli sami. Svaka im čast, zaslužena pobeda, odnosno zaslužen remi, ali mi njega doživljavamo kao pobedu. U ovim uslovima ovakvo odigrati i izvući bod je bukvalno ravno pobedi",
rekao je Linta.

Radnički i Vojvodina su danas u Nišu u derbi utakmici 29. kola Super lige Srbije odigrali nerešeno 1:1, a meč je obeležio i svojevoljni odlazak trenera Novosađana Ilije Stolice sa klupe posle crvenog kartona Ezeu Okeuhiju u 50. minutu, ali i jedan zanimljiv detalj na kraju utakmice kada se sudija Bojan Nikolić povredio.

"Na kraju utakmice se desio jedan, 'ajde nije incident, ali može da oslikava sliku o srpskom fudbalu. Sudija se povredio... Ja sada ne znam da li ćemo nastaviti prvenstvo i da li će biti nekoga da ga odmeni u njegovoj ulozi", rekao je Linta i dodao da Stolica nije dobio crveni karton.

Upitan koji su uslovi to uslovi uticali na rasplet utakmice, Linta je rekao da su pored vetra i terena "uticale i neke druge stvari".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

39 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Saturday, 31.03.2018
19:41

Ne treba okriviti Radnicki kao klub za sve ovo sto se radi, nego ljude koji to rade. Da iko ima zelju da intervenise, mnogi bi odgovarali, ali-Srbija.

avatar
Saturday, 31.03.2018
20:33

Slažem se ali ne razumem onda da navijači Vojvodine ne zameraju ništa svom klubu koji je i dalje protiv stranih sudija i VAR tehnologije, samo jedan, onaj klub koji je predložio strane sudije i VAR je ZA, svi ostali su PROTIV. Zašto?

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 31.03.2018
23:34

Evo da te pohvalim za ovo sto si napisao za VAR da ne bude da te samo kudim,kao da ce svi nasi problemi nestati uvodjenjem VARa a toliko nam fali da je suvisno ulagati pare u tako nesto sada i u ovom trenutku.

avatar
Volem Vosu
Saturday, 31.03.2018
22:42

Pricati o VAR-u u Srbiji je presmesno. Pa mi utakmice snimamo sa 2 kamere kvaliteta krompira, kakav VAR pobogu?

avatar
Piksi G0L iz kornera
Saturday, 31.03.2018
19:10

Ovaj Stolica se opasno namece partizanu, a ja licno mislim da je on vec sad dovoljno sazreo da sedne na njihovu klupu.

avatar
Saturday, 31.03.2018
20:35

Kad prošle sezone nisi sazreo nikad nećeš. Kasno je za tebe i za sve ostale koji podržavaju ovo što zvezdini ljudi rade u srpskom fudbalu nebitno u kom se trenutno klubu ili delu saveza nalaze.

avatar
RG VILI
Sunday, 01.04.2018
05:15

Pratis cak i vesti o vojvodini ,i u njoj pominjes Partizan :) Bravo,pocinjem izuzetno da te cenim :) Danas kad budes komentarisao Mladost,opet ces da pominjes Partizan , razumem te,to ti je u krvi

avatar
Dzamburu NKoma
Sunday, 01.04.2018
02:57

Piksi, druze... navijas za Crvenu Zvezdu!? Koga kritikujes o jugoslovenstvu i komunizmu...presaberi se, molim te. Ako ti ne postujes istoriju, sto mislis da svi treba da je zaborave - a ako vec zelis da je svi zaborave, onda prvo moras da zaboravis na ime i najveci uspeh jugoslovenskog klupskog fudbala kluba za koji navijas, pa svojim delom stices pravo da druge usmeravas, do tada... Sportski pozdrav.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Saturday, 31.03.2018
20:51

Onda je prekasno za vas sto jos uvek u Srbiji podrzavate jugoslovensko sportsko drustvo.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 31.03.2018
18:55

Stolicaa bruka i sramota ionako propalog Srpskog fudbala glumi ludilo svaku utakmicu ne izlazi na konferenciji za stampu,ponizen i uvredjen,skandal na skandalima,a ovaj covek je nesto sto treba iskoreniti iz naseg fudbala,a svi znamo sta je pricao kad je napustio Vozdovac pa pogazio rec pa sad opet ista prica,za takve lazne moraliste ovo je splet okolnosti koji je trebao da se desi,srecan ti put ne vratio se nikada u nas fudbal kakav god bio,a ne moze ni da krene gore kad imaje strucnjaka kao sto si ti.

avatar
Ša-la-la-la
Saturday, 31.03.2018
19:06

A sta cemo sa lalatovicem???

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 31.03.2018
22:06

Po cemu je isto,odgovori mi,ja se slazem da je lalat klovn koji samo kuka,ali on nije radio ovoliko i ovako ovo sto radi Stolica,a i gde si video mene da ja negde opravdavam Lalatovica u bilo cemu?

avatar
Saturday, 31.03.2018
20:42

Šta ćemo sa Grofom i Lalatovićem koji se nisu i dalje ne odazivaju uvek na KZŠ? Grofom koji je na praznom stadionu urlao, pretio i vređao sudiju, Lalatovića koji je psovao pred kameram, upadao na terene, psovao navijače, pokušavao da se obračuna s njima, uspeo sa čovekom zaposlenim na održavanje stadiona i da ne nabrajam dalje. Onda malo o moralnom Grofu koji je na početku prošle sezone Borac iz Čačka nazvao najvećim rivalom, a kasnije kad su sudije krale iz sve snage za zvezdu rekao da bi voleo da bude prvak sa istim brojem bodova sa Partizanom. Šta ćemo sa Lalatovićem koji žali za šansu Jovića koju su sudije dozvolile na Večitom derbiju nakon očiglednog ofsajda ili sa Prosinečkim koji žali za promašenim penalom Evandra nakon izmišljenog penala zvezdinog Grujića? Šta ćemo sa Milojevićem i sadašnjim zvezdinim igračima koji se žale na grubost protivnika, a oni laktovima po zubima, Le Talekom i pretnje smrću igraču Mladosti, napadom Bajkovića i Borjana na policiju, upad Terzića u sudijske svlačionice i bacanje flašice. Pa zvezdini funkcioneri, treneri i igrači su prvi huligani srpskog fudbala, i da, treba ih proterati iz srpskog fudbala pa onda neće propasti do kraja.

avatar
Saturday, 31.03.2018
18:44

Kokeza - Tončev -Terza znate već šta pošto komentar neće biti odobren ako napišem šta su i šta rade.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 31.03.2018
19:14
avatar
Man united
Sunday, 01.04.2018
00:19

Кокеза, Вучела, Толе, Степи и његови наследници. Све је јасно...