Nordsjeland došao u Beograd po pobedu!

Autor: Pavle Knežević
sreda 15.08.2018.
19:28
Izvor: Sportske.net

Ne samo da trener ne ističe belu zastavu, već najavljuje pobedu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nordsjiland je u jako dobrom raspoloženju doputovao u Beograd i veruje u pobedu nad Partizanom i prolazak dalje, bar ako je verovati rečima trenera i jednog od kapitena danske ekipe.

"Radujemo se veoma sutrašnjoj utakmici. Kao što znate, izgubili smo u prošloj utakmici, ali to nas motiviše da pružimo sve od sebe i daje nam snagu da se osećamo malo jače i da budemo samouvereni da ćemo pobediti", rekao je trener Kasper Hjulmand.

Vaš tim je najmlađi u Evropi, koliko će psihologija biti važna sutra?

"Jeste nam tim najmlađi tim i zato i ne znamo kako će utakmica proći, ali naravno da verujem u svoje igrače i pobedu. Naglasio bih samo da se kod nas gleda kvalitet, a ne godine, na to ne obraćamo veliku pažnju. Dajemo sve od sebe da im prenesmo iskustvo, u Stokholmu smo igrali na visokom nivou. Nadam se da će tako da bude sutra", rekao je Hjulmand.

Kakav nastup očekujete od Partizana sutra?

"Prosto, mnogo igrača im je sedelo na klupi za vikend, fokusirani su na utakmicu, daće sve od sebe. Ali, znamo i koliko je jak Nordsjeland i znamo šta može da pokaže sutra na utakmici. Daće sve od sebe, imamo šta da pokažemo, tako da videćemo šta će da se desi", rekao je Hjulmand.

Brine li vas visoka temperatura u Beogradu?

"U poslednja dva-tri meseca u Danskoj je takođe prelazilo 30 stepeni, tako da smo se navikli", odgovorio je trener.

Jedan od dvojice srpskih novinara (uz jednog danskog) pitao je trenera da li ga motiviše to što je još jedan danski klub, Brondbi, praktično izbacio još jedan srpski klub, Spartak, i dobio je energičan odgovor.

"Mnogo toga me motiviše, ali u to ne spada i ono šta radi Brondbi", rekao je uz osmeh, ali vrlo odlučno trener Nordsjelanda.

Utakmica Partizan - Nordsjeland igra se sutra od 20.30 na stadionu Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke