''Nomadi'' danas imaju poseban razlog za slavlje, a šta ih uzbuđuje pred revanš s Partizanom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.07.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net

Danas je odlično raspoloženje u redovima Partizanovog rivala, dan pred dolazak u Beograd.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Razlog - 49. rođendan trenera Konas Kija, Endija Morisona, pa imajući u vidu njegov temperament i način na koji motiviše svoje igrače, ne sumnjamo da je i rođendansko slavlje iskoristio za još bolju psihološku pripremu i motivaciju svog tima pred revanš meč sa Partizanom u četvrtak u Beogradu.

Dolazak ekspedicije iz Velsa se očekuje sutra u prepodnevnim časovima, a uoči puta u glavni grad Srbije, ''devetka'' Konas Kija, 35-godišnji Majkl Vajld izrazio je nadu da bi njegov tim mogao protiv crno-belih da napravi novo čudo u kvalifikacijama za Ligu Evrope, posle trijumfa nad škotskim Kilmarnokom.

Ono u šta je siguran, to je da će Konas Ki u četvrtak u Humskoj prikazati svoj maksimum na terenu.

''Ne bih rekao da smo ih uzdrmali, ali smo definitivno uspeli da ih nateramo da se preispitaju. Moramo da ostanemo u igri što je duže moguće, iako je realno velika razlika između Partizana i našeg tima.

Ali, ako u četvrtak budemo imali malo sreće i ako iskoristimo jednu ili dve šanse, možemo da Partizanu napravimo mnogo problema'

Kada pogledam oko sebe, vidim momke od kojih je svaki spreman da se bori, spreman da se na njega računa. To doprinosi da i dalje imam veliku želju da budem deo ovog tima i to je verovatno i razlog što ovoliko dugo igram fudbal'', objašnjava Vajld.

Velški mediji su dobro obavešteni o tome da je stadion Partizana retko bio ispunjen do poslednjeg mesta prošle sezone, ističu da je prosek bio tek 4.500 gledalaca u Humskoj, ali svakako očekuju bučnu podršku u korist domaćina.

''To me još više uzbuđuje nego sam fudbalski aspekt'', istakao je Vajld.

Podsetimo, prvi meč u Rilu Partizan je dobio rezultatom 1:0, revanš se igra u četvrtak od 21 čas.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke