Njegovi komentari uvek privuku pažnju, da li je ovo Zvezdin najveći problem? Šta li Miloje misli o tome...?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.11.2019.
10:51
Izvor: Sportske.net, RTS

Ne stišavaju se komentari posle Zvezdinog debakla protiv Bajerna na ''Marakani''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Jedan od onih koji je prokomentarisao ono što se dešavalo u utorak uveče na ''Marakani'' jeste i Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler Željezničara, madridskog Atletika, Verdera...

On je bio gost na RTS-u, povodom sinoćnjih mečeva u Ligi šampiona i nemonovno je biloo dotaći se i Zvezdinog poraza od 6:0 protiv Bajerna prethodne večeri.

A Rade, k'o Rade, uvek maksimalno otvoren i iskren, bez zadrške komentariše, ko god da je u pitanju...

''Što se tiče Crvene zvezde, mislim da je ona napravila neverovatan uspeh. Dve sezone zaredom biti u Ligi šampiona, a dolaziti iz srpskog šampionata, igrati po Ivanjici, Nišu, po tim terenima, po nenormalno lošim uslovima, gde je kvalitet fudbala jako loš...

Gde imate tri-četiri jake utakmice godišnje, protiv Partizana i možda protiv Vojvodine, ako je Lalatović u elementu... a krenuli su sa kvalifikacijama u junu, već su umorni, oni su se protiv Bajerna izduvali već u 60. minutu.

Dakle, igraju od juna, uvek u grču, znaju da ne znaju i daju svoj maksimum u fizičkom smislu. Pa šta? Nije to sramota reći'', istakao je Bogdanović i onda ''poentirao'':

''Ljudi guraju loptu, a lopta se šutira. Sedamdeset posto igrača Zvezde gura loptu. Uzmite snimak, pa ćete da vidite'', smatra Bogdanović.

Ne sumnjamo da su ove reči čuli i u Zvezdi, drugo pitanje je da li se slažu sa ovom Radetovom ocenom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 28.11.2019
16:31

I ovo je sasvim tacno. Nijedan klub u Evropi nije pod ovolikim pritiskom cijelu sezonu. Nama su utakmice u junu biti ili ne biti, tu se rjesava sezona, ali isto tako valja igrati u LS, pa na proljece uzeti titulu...

avatar
carbone
Thursday, 28.11.2019
13:36

Nema opravdanja za tolike zarade u Zvezdi a nista ne prikazuju..Sve uspehe su anulirali ovim porazom i pogresnim kupovinama..
Treba da ih je sve sramota od navijaca
Odvajam od usta za utakmice a oni se zajebavaju..i onda treba da se sazalim..Volim bre Zvezdu ali ne i one koji ne zasluzuju da budu u njoj
Ovako mislim ja i moji prijatelji koji smo svaku utakmicu na severu..iznad slova E
VELIKI POZDRAV

avatar
miki2
Thursday, 28.11.2019
12:27

Oni psihicki nisu bili sprrmni za ligu sampiona i sto je borjan rekao jedino ako se igra sa velikom zeljom i uz pomoc publike moze koliko toliko ds se umanji razlika u kvalitetu.