Njegoš Petrović: ''Mister nas stalno podseća...''

Autor: Beta Beta
subota 08.08.2020.
17:17
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je danas da je svaki meč važan u borbi za titulu i dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da osvoji nova tri boda u utakmici protiv Mačve.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju ekipi Mačve, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister (trener Dejan Stanković) nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo", rekao je Petrović, prenosi klub.

"Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo koncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova", rekao je Petrović.

Izabranici Dejana Stankovića su novu sezonu počeli sa dve ubedljive pobede, protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša.

"Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama", rekao je Petrović.

"Još se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi", dodao je on.

Na današnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evropskom takmičenju.
-
baner
-
"Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i dalje spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1", rekao je on.

Petrović nije bio u prilici da odradi celokupne pripreme zbog povrede zgloba, ali, kako je rekao, značilo mu je što sam bio sa ekipom na Divčibarama.

"Posmatrao sam kako je tekao celokupni trenažni proces i prisustvovao analizama. Zbog povrede sam morao da izostanem sa većeg dela rada na terenu, ali sam što se tiče teorijskih zahteva bio u potpunosti uključen", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Saturday, 08.08.2020
19:14

Dek vec postao mister. Koje lozenje, Boze ja ne mogu da verujem. Dete on je trener, a to sto on ne moze da se seti srpskih reci pa mu je veznjak fantazista to je njegov problem sto je igrao profi fudbal od 18 godine u Italiji. Kada budes igrao za Inter i Lacio 15 godina onda trenera zovi mister!

avatar
gorango
Sunday, 09.08.2020
01:34

Mada i meni to pomalo glupavo zvuci, ali moras znati da je licno Deki trazio od ekipe da ga oslovljavaju sa "mister".Nije do njega vec je treneer to trazio.
Cisto da znas odakle je to poteklo.

avatar
riquelme
Thursday, 13.08.2020
18:19

Pa onda je tek sramota veca. Deki je legenda ali je ovo komedija. Ja prosto ne mogu da verujem. Ko god je trenirao fudbal zna da je trener za omladinske kategorije trener za seniorsku ekipu sef. Ali eto, posto je posle Udinezea izjavio da je probao i da za njega nije trenerski posao mozda ga to treneru/sefe podseca na to. Pa mu mister lakse pada... Mada videcemo. Biti trener Zvezde je lako, pogotovo kada je ovako kako je. Lalatovic je posle Milojevica i Stanojevica najbolji trener u poslednjih 25 godina u nasoj ligi.

avatar
Dorian Budimlic
Saturday, 08.08.2020
19:05

Jedan je "Mister" a to nije Dejan Stankovic, to Radomir Antic, samo kako to ovaj balavac da zna

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 08.08.2020
19:30

Eto vidis mi ilmamo svog Mistera, a ljepi svog.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 14.08.2020
22:20

@svojnasvome&riquelme, mi imamo naseg Mistera, a vi razvijenu mastu za sirenje mrznje i lazi prema Zvezdi ljepi.

avatar
riquelme
Thursday, 13.08.2020
18:21

De si bre vrhuskina eskadrilo? Nikako da te vidim da komentarises. Nego sta bi sa dugom od ovog Zerze magije? Kriza u svetu inace bi bili u plusu 100 milki???

avatar
svojnasvome
Sunday, 09.08.2020
10:22

Samo su pravog i jedinog misterom zvala najveća svetska imena i samo je taj mister vodio najveće klubove sveta......i dobro je da i ta debela linija postoji izmedju originala i plagijata

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 08.08.2020
19:31

Najnoviji nalog i odmah trol na vestima o Zvezdi ljepi.

avatar
Dorotej
Saturday, 08.08.2020
17:42

Voleo bih da mi objavite komentar, jer me često cenzurišete. Mislim da je pogrešno da se igrači opterećuju sa mantrom da je svaki meč borba za titulu. Zato odigraju svaki derbi sa Partizanom zadnjih 4 godina SLABO. Isto tako je slabo da Savo Milošević razlaže da treba da odigraju svaki meč kao protiv Zvezde. To je nemoguće. Zato im se događaju Novi Pazari. To govorim ne zato što sam pametniji od obojice trenera, nego što ovih dana čitam knjigu iz psihologije "Pametniji, brži, bolji" od Charlesa Duhigga u kojoj govori o načinima za povećavanje efikasnosti. Ima tu još nekih američkih knjiga iz psihologije, neke uključuju i analize uspeha u timskim sportovima (gore pomenuti autor ima još neke zanimljive knjige). Treneri trebaju što više interdisciplinarnog znanja da budu uspešni u savremenom sportu pored talenta i predispozicije za tu vrstu posla.