Nisu samo Zvezda i Partizan, Srbija danas ima i trećeg predstavnika u žrebu! Njihovi rivali su ''da se smrzneš''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.12.2017.
09:50
Izvor: Sportske.net

Nepravedno zapostavljeni posle istorijskog uspeha, i ovi momci danas čekaju svog rivala u žrebu!

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Srbija ovako nešto još nije zapamtila - ima dva predstavnika u ''evropskom proleću'' u seniorskoj konkurenciji (Crvena zvezda i Partizan), ali ne samo njih nego i šampiona naše Omladinske lige, ekipu Brodarca, koja se plasirala u šesnaestinu finala U19 Lige šampiona.

I oni će danas saznati imena svojih rivala, a žreb za ovo takmičenje počinje u 14 časova.

A dok je javnost zaokupljena koje će protivnike dobiti Partizan i Crvena zvezda u šesnaestini finala Lige Evrope, po svoj prilici će najatraktivnjeg rivala dobiti upravo - Brodarac.

Pogledajte samo spisak njihovih potencijalnih protivnika:

Atletiko Madrid (Španija), Fejenord (Holandija), Mančester Junajted (Engleska), Monako (Francuska), Pari Sen Žermen (Francuska), Real Madrid (Španija), Spartak Moskva (Rusija), Sporting CP (Portugal).

Podsetimo, Brodarac je do plasmana u šesnaestinu finala došao tako što je kao šampion naše zemlje eliminisao izraelsku Makabi Haifu i gruzijski Saburtalo iz Tbilisija, a pomenuti potencijalni rivali su igrali grupnu fazu U19 Lige šampiona, identičnu onoj iz seniorske konkurencije.

Pobednici grupa su se plasirali direktno u osminu finala (Barselona, Bazel, Bajern, Čelsi, Liverpul, Mančester Siti, Porto, Totenhem Hotspur), a drugoplasirani se ukrštaju sa ekipama koje su, poput Brodarca, kroz nokaut fazu stigle do ovog nivoa takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 11.12.2017
13:41

Brodarci, svaka vam tak'a bila majstori! Eeeee da su u pitanju ovi s Topčiderskog brda, pisalo bi se i emitovalo o njima u nastavcima.

avatar
Korner Pixi G00000L
Monday, 11.12.2017
12:47

Zelim srecu klincima iz Brodarca.

avatar
zdenkomen
Monday, 11.12.2017
11:40

Svaka čast Brodarcu, želim im Bazel na žrebu.

avatar
Monday, 11.12.2017
12:50

Bazel je prošao u 1/8 finala kao pobednik grupe. Brodarac može sa njima da igra tek u sledećem kolu, mada im ga ja ne bih poželeo.