NIsu problem samo promašeni ziceri, ''grobari'' još nešto zameraju! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2019.
18:09
Izvor: Sportske.net

Bilo je primetno i na nekim ranijim utakmicama, ali i večeras je ponovo došlo do izražaja.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Patizan je lako izašao na kraj sa subotičkim Spartakom u Humskoj, slavio je sa 4:0, ali koliko su stopostotnih prilika promašili crno-beli, njihova pobeda je mogla i morala da bude ubedljivija.

Nedostatak koncentracije u završnici akcija je već dobro poznata boljka Partizana ove sezone, ali navijači u svojim komentarima na Tviteru upozoravaju i na sebičnost pojedinih igrača u nekim izglednim situacijama.

U prilogu smo izdvojili samo nekoliko među brojnim komentarima Partizanovoih pristalica ovog popodneva na Tviteru.
-
- - - - -
- - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 28.10.2019
00:54

Silne bodove izgubismo zbog loše realizacije, pa i protiv AZ-a i Mančestera. Sadik nije za prvu opciju centarfora, a Marković jedini može da igra polušpica dok Suma definitivno ne može.

avatar
Born2Won der
Sunday, 27.10.2019
20:28

Zamera se ocigledna sebicnost na koju ne obratis paznju kada igrac postigne gol ali bode oci kada igrac isforsira i promasi.. Ja razumem kada Asano, Suma ili Sadiq nemaju taj osecaj ali ga ne razumem kod igraca koji su jasno nesigurniji u takvim situacijama i mnogo bi bilo lakse napraviti taj jedan extra pas ka slobodnom igracu. Ovaj tim ima strasan potencijal napred ali je zahtevno sve to uklopiti. Nadam se da nece prodati nekoga cisto kako bi smanjili roster jer svi po redu od Natxa, Zdjelara, Asana, Sume, Fice pa i Zokija uz Pavlovica vrede milionske sume novca.

avatar
REVØLT
Sunday, 27.10.2019
20:10

E, Zeljko Tomic mi je komsija:-) Isli smo zajedno i na utakmice jos dok je ''Putnik'' organizovao prevoz na utakmice odavde, a nekad je bio i republicki poslanik:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 27.10.2019
19:22

Sadika, Asana, Ivanovića i svakoga ko ponovi u više navrata ovakvu realizaciju novčano kazniti jer su nas ovakvi promašaji koštali po 2 veoma bitna boda protiv AZ i TSC-a u trci za prvo mesto sa Mančester Junajtedom i Čukaričkim.

avatar
petar000
Sunday, 27.10.2019
21:33

O tome sam bas i ja danas razmisljao. Ako mogu u ugovor da se uguraju klauzule o postignutim golovima isto tako moze i sa promasajima. Svaki zicer preko jednog na utakmici (kapiram da ne moze bas svaki zicer da se iskoristi) po hiljadu evra, pa nek mase kolko im volja. Ovi promasaji kao danas su samo stvar koncentracije i nicega drugog. I bukvalno smo na svakoj utakmici ove sezone imali bar po tri takva.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 28.10.2019
20:14

Vlado, kazne za lošu realizaciju, za dekoncentraciju i ležernost u stopostotnim šansama, a kad se prepozna sebičnost za to ih treba posebno kazniti.

avatar
REVØLT
Monday, 28.10.2019
15:35

Vlado, ni to nije resenje jer onda niko ne bi hteo da da gol:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 27.10.2019
22:58

Da, a i siguran sam da ih stručni štab ne trenira da poput Ivanovića danas završavaju bespotrebno spoljnim delom stopala iz pozicije iz koje lopta beži od gola ili Sadika koji bespotrebno rotira celo telo i tako otvara prostor odbrambenom da ga blokira, umesto da ga lomi lažnjakom ili promenom težišta tela i onda bi odbrambeni morao da ga zaobiđe bar za polovinu tela da bi mu izbio loptu inače bi napravio najverovatnije penal. Više je mučno gledati kako forsiraju šut po zemlji u završnicama gde je najlakše odbraniti.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 27.10.2019
22:23

E onda bi svi bežali od mogućnosti da se nađu pred protivničkim golom.
Nije rešenje u kaznama. Rešenje je u premijama za svaku asistenciju, koje bi trbale da budu vece bar 10% od premije za postignut gol.