Nisu došli na konferenciju, evo šta su Milojević i Neško rekli o današnjoj utakmici

Autor: Beta Beta
utorak 16.04.2019.
22:24
Izvor: Beta

Treneri Crvene zvezde i Mladosti nisu se pojavili na konferenciji za medije posle današnje utakmice na stadionu "Rajko Mitić", ali su odmah po završetku meča pred kamerama televizije Arena sport dali svoje viđenje o meču.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je njegova ekipa većim delom kontrolisala današnji meč protiv Mladosti i dodao da je zadovoljan reakcijom igrača nakon primljenog gola.

"Većim delom smo kontrolisali utakmicu, imali smo rezultat... Ali, ono što smo rekli i pre utakmice, Mladost ima možda i najbolju kontru, desilo se par nekih situacija, primili smo taj gol, ali dobro je što je bila reakcija posle toga", rekao je Milojević za Arenu sport posle meča.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Mladosti sa 4:1, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

"Prvo moram da kažem da smo mi u Kupu uradili dosta toga. Prva tri kola smo igrali sve sa superligašima i sve na njihovom terenu, tri gostujuće pobede i došli smo do polufinala i naišli smo na Zvezdu koja je nadmoćna u našem fudbalu", rekao je trener Mladosti Nenad Milovanović.

On je potom naveo prilike pri rezultatu 1:0 i 2:1 za Zvezdu koje njegovi igrači nisu iskoristili.

"To protiv Zvezde ne smete da promašite. Normalno da će Zvezda da kazni to, svaka čast. Idemo dalje. Probaćemo da se suprotstavimo i da pobedimo Zvezdu u Lučanima", rekao je Milovanović.

Revanš je 15. maja u Lučanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke