Ništa od Zvezdinog pojačanja? Ali, veliki novac ruši sve prepreke!

  • Autor: Darko Mitrović

  • 03. decembar 2019.

  • 20:28

  • Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

  • facebook
  • twitter
  • email

Jedno ime je već izbilo u prvi plan uoči zimskog prelaznog roka.

Ništa od Zvezdinog pojačanja? Ali, veliki novac ruši sve prepreke!
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Nije se dugo čekalo na reakciju sa ''Karađorđa'', a kako stoje stvari po tom pitanju objasnio je predsednik Vojvodine Vojislav Gajić.

U izjavi za klupski sajt, Gajić je naglasio da, pre svega, Topić ima želju da ostane u Vojvodini, kao i da dosadašnje ponude nisu ispunile očekivanja novosadskog superligaša.

Ali, ako tokom zime stigne neka baš primamljiva ponuda, na primer iz Crvene zvezde, kako odoleti?

''Jedina istina je to da je Mirko Topić biser iz naše omladinske škole, te da svojim igrama i ponašanjem već sada s pravom može da nosi epitet igrača pred kojim je blistava budućnost.

On je projekat kluba za proleće i od njega očekujemo da bude deo okosnice tima u nastojanju da nastavimo sa dobrim rezultatima, jer Vojvodina ima velike ambicije po pitanju borbe za titulu, kao i u borbi za trofej u Kupu Srbije.

Tačno je da su mnogi evropski klubovi već pokazali interesovanje za Topića, ali on ima želju da nastavi sa igrama u Vojvodini, kojoj je veoma privržen i u tome ima veliku podršku svog oca, kao i čitave porodice.

Da bi eventualno promenio sredinu već u januaru, to mora da bude izuzetno visoka ponuda, takva da se ne može odbiti.

Ponude koje smo do sada dobili za njega nismo ni razmatrali, iako su bile veoma ozbiljne, jer Mirko Topić ima važeći ugovor sa klubom do juna 2021. godine, a u dogovoru sa generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem, spremni smo da mu ponudimo novi četvorogodišnji ugovor'', istakao je Gajić.

On je izrazio nadu da će i još nekolicina mladih igrača Vojvodine ostati na ''Karađorđu'', poput Zukića, Neškovića, Veselinovića, Devetka ili Toromana.

''Ti momci pokazuju veliku lojalnost i kvalitet i na proleće od njih očekujemo da budu nosioci igre Vojvodine.

U toku naredne godine, prvom timu ćemo priključiti još igrača iz našeg omladinskog pogona, a za ovakav projekat FK Vojvodina zasluge pripadaju našem sponzoru 'Srbijagasu' i direktoru Dušanu Bajatoviću, koji nam daje veliku podršku.

Naravno, moram da spomenem i naše verne navijače, koji zdušno podržavaju ovakvu politiku kluba i čije navijanje i podrška nam jako mnogo znače'', rekao je Gajić.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari