Ništa od ''Marakane''?! Stigle nove informacije!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
14:41
Izvor: Sportske.net, informer.rs

UEFA nas sve drži u neizvesnosti i dalje...

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Fudbalska javnost u Srbiji i Jermeniji željno iščekuje konačnu odluku UEFA o mestu i terminu odigravanja utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope, između Ararat-Jermenije i Crvene zvezde.

Navodno bi ta odluka trebalo da bude obelodanjena nešto posle 15 časova, a tokom popodneva pojavila se nova opcija, posle već ranije objavljenih, koje ste mogli da vidite na našem sajtu.

Kako Informer nezvanično saznaje ovog popodneva, od Zvezdinog predloga da se utakmica igra na ''Marakani'' sigurno neće biti ništa!

Isti izvor navodi da je Budimpešta sada najverovatnija opcija, mada se pominju Jerevan i Kipar.

Podsetimo, Ararat je predložio da se meč igra na njihovom terenu, ali da Zvezda dođe u Jerevan preko Gruzije, što baš i ne deluje realno.

Čekamo i dalje, postaje baš uzbudljivo...
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Monday, 28.09.2020
15:26

Ma idemo kod braće da igramo i ako iole mozga imamo da im pružimo podršku. Kad smo sami sebe izdali u Krajini i na Kosovu nema potrebe da izdamo i njih

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 28.09.2020
15:14

Lupetanja da se igra kod nas na Mari stvarno je to i za malu decu smesno.Naj pravilnije u ovom slucaju je neutralan teren,svki oko pola puta da prodju.

avatar
MixEr
Monday, 28.09.2020
14:53

Da Englezi treba da igraju ovi Jermeni bi već bili izbačeni i rezultat bi bio 0:3. Ovako ne bi me čudilo da Zvezda ipak ode tamo da igra utakmicu sve pod bombama