Ništa od ''Čika Dače'', Partizan će stvarno igrati na ''stadiončetu'' u Grošnici?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2019.
12:45
Izvor: Sportske.net

Koliko će gledalaca moći da uveliča ovaj istorijski meč za domaću ekipu?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Veliku pažnju juče je privukao žreb 1/16 finala Kupa Srbije, koji je, između ostalih parova spojio i Vodojažu iz Grošnice i beogradski Partizan, aktuelnog branioca trofeja.

Pisali smo juče o Vodojaži, radi se o ekipi koja je član Šumadijsko-raške zone i koja igra kao domaćin u kragujavačkom prigradskom naselju Grošnica.

Ipak, očekivalo se da će se ovoga puta meč preseliti na najveći kragujevački stadion ''Čika Daču'', ali iz Vodojaže poručuju da će se ipak igrati u Grošnici.

To je posle razgovora sa ljudima iz FSS potvrdio i sekretar kluba Lazar Stevanović u izjavi novinaru Nebojši Petroviću sa SOS kanala Plus.

''Biće veliki praznik fudbala, pričaće se verovatno nekoliko godina o ovom događaju, ne znam kojim rečima da opišem taj događaj koji nas čeka i kojem se baš radujemo.

Mi smo do sada imali teren, ali za par dana naš teren postaje stadion, jer smo napravili 'stadionče' kapaciteta od oko 500 gledalaca. Imaćemo prostora i za stajanje, ali najveći srećnici će naći način da dođu na ovaj veliki događaj.

Baš smo pričali, imali smo mogućnost da igramo na 'Čika Dači', ali baš mislim da je poenta da pišemo istoriju našeg malog mesta i da se za njega čuje malo šire. Potrudićemo se da budemo dobri domaćini, kao što uvek i jesmo'', istakao je Stevanović, koji je, zanimljivo, obradovao i ljude iz Trepče koji nisu prisustvovali žrebu, da će njihov klub dočekati Crvenu zvezdu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke