Ništa novo u Humskoj - Publika "štrajkuje"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.11.2017.
18:40
Izvor: Sportske.net

Još jedna utakmica na kojoj će šampion Srbije igrati u nefudbalskoj atmosferi.

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Partizan je od početka sezone dva puta igrao pred praznim tribinama zbog kazne UEFA, ali se u domaćim takmičenjima redovno dešava da stadion "zvrji" prazan.

Danas je na programu odložena utakmica osmine finala Kupa Srbije između Partizana i Rada, a na stadionu u Humskoj pozorišna atmosfera.

Nekoliko stotina najvatrenijih pristalica okupilo se na južnoj tribini ali na zapadnoj i istočnoj gotovo i da nema navijača.

Sigurno da je da loši vremenski uslovi i to što je radni dan utiču na slabu posetu, ali crno-beli svakako imaju problem sa posetom, bez obzira da li se igra vikendom ili radnim danima.

Partizan za vikend igra u Ivanjici, a narednu utakmicu u Humskoj odigraće sledećeg četvrtka protiv Jang bojsa u Ligi Evrope. Kada uzmemo u obzir značaj pomenute utakmice za očekivati je da navijači dođu u značajno većem broju nego što je to danas slučaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Thursday, 16.11.2017
10:49

Srbija ne zasluzuje Partizan, ne samo Beograd.

avatar
cole50
Wednesday, 15.11.2017
20:32

kada pocnu da igraju dopadljiv fudbal mogu ocekivati i publiku,sigurno ne ovaj sa Djukicem i Nikolice. Prtizan i kada je bio veciti drugi uvek je imao veliki broj gledalaca, na kraju krajeva fudbal se igra i za publiku a ne samo za novac