Nismo dugo čekali, Napoli našao krivca, sudija plus "Arek"!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 19.09.2018.
09:27
Izvor: Sportske.net

Razočaranje veliko, propuštene šanse, optužbe na račun svega i svačega...

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Anćeloti je bio džentlmen sve dok nije ostao nasamo sa italijanskim novinarima, onda je osuo paljbu po Zvezdinom pristupu, a nije želeo da govori o sudiji.

Poljaku zameraju što je pustio Zvezdu da krade vreme, a pominju i da nije svirao čist penal već na startu kada je Rodić navodno igrao rukom posle centaršuta Fabijana Ruiza. Jedino je protestvovao Kaljehon koji je video šta se desilo, ali iako je Marsinjak bio blizu, samo je odmahnuo rukom.

Retko ko pominje da je Poljak oprostio crveni Alanu, Anćeloti je reagovao i umesto veziste za koga je znao da bi u sledećem startu sigurno bio isključen, uvek Mertensa posle sat vremena.

Drugi na listi krivaca je Arkadijuš Milik. Mnogi smatraju da bi Napoli dobio meč da je Mertens igrao od početka umesto Poljaka, ali Anćeloti se brani da je Belgijanac bio umoran.

"Arek" kako zovu Poljaka se povredio pre par godina po dolasku pod Vezuv, nikada posle toga nije bio u pravoj formi, a gol mašina Insinje-Kaljehon-Mertens je mnogo bolje delovala pod Sarijem nego kada je igrao Milik.

"Nije znao da iskoristi šanse koje su mu se ukazale, pogotovo onu posle proigravanja Zjelinskog". Milik prema tvrđenju "Gazete" nije vrhunski napadač kakve imaju ostali jaki timovi "kalća".

"Niko od vodećih šest ekipa ne bi menjao svog vođu napada za njega, sinoć u Beogradu je bilo jasno i zbog čega. On je bio kao naručen za štopere Zvezde koji su uglavnom lako zbog konstitucije sa njim izlazili na kraj", dodaje "Korijere delo Sport".

Milik je ove sezone u četiri meča u prvenstvu dao jedan gol, prošle i pretprošle po pet, doduše odigrao je ukupno 36 utakmica od dolaska u Seriju A i 11 puta bio strelac. Povreda jeste razlog, dobro je počeo, ali onda i pokidao ligamente, pa je obnovio povredu, ali mediji smatraju da će Napoli teško baciti rukavicu Juventusu sa njim u napadu, u analizama se konstatuje da bi Anćeloti mogao da zažali što nije pokušao da dovede neko veće ime i centarfora koji garantuje golove u letnjem prelaznom roku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 19.09.2018
21:10

I eto zašto sam se na jednoj od ranijih tema pozvao na statistiku.
Nažalost, niko me nije razumeo.
Svi su pomislili da sa se podsmehujem Zvezdi i da sam navijao za Napolii.
Ljudi, statistikom sam želeo da pokažem koliko je Zvezda bojažljivo ušla u ovaj meč.
Bunkerica od početka pa do kraja utakmice, a zbog čega?
Zbog imena zemlje iz koje je dolazio Zvezdin rival.
Istina je da je Napoli mnogo skuplja ekipa od Zvezde, ali to nikada nije bio odlučujuči faktor.
Sve ovo o čemu pričam potkrepljuje kukanje Anćelotija na sudiju, kao i na par svojih igrača.
I da završim ovu priču. da je Zvezda imala malo više smelosti i samopostovanja, možda bi čak i pobedila.
Bio sam i biću uvek ljut i besan kad god vidim da bilo koji naš klub, ali i reprezentacija igraju sa ogromnim kalkulacijama plašeći se protivnika.

avatar
Nemanja VidiiiiicNo1
Wednesday, 19.09.2018
18:52

Sudija?Sudija??koji ne da alanu crveni,koji se sklanja kad je njima hitno kicmu izlomio,a kad nas ispucava loptu postavlja se da ode u aut i opet bude njihova lopta,bocko se gradi cist faul sa ledja on cuti,sramno

avatar
Čeki
Wednesday, 19.09.2018
16:41

Ja ne mogu da verujem, krivis drugog za svoj neuspeh. Sudija se nije toliko ni video, ali i ono sot je sudio vise je njima koristilo, a ne znam pogotovo gde su videli penal. Uostalom, oprosten crveni Alanu sto je u tekstu ovde lepo primeceno, a i sivrana nam neposotojeca ruka pri onom uklizavanju Rodica ili Degeneka ne znam ko je bio, a Krsticic je dobio i zuti jer je trazio drugi zuti za Alana.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.09.2018
11:58

Sudija je pogresio sto njihovom igracu nije dao crveni karton posle dva pogibljena starta.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 19.09.2018
10:18

One dve situacije jesu bile dobre al su obe bile dosta iskosa a Borjan je bio odlicno postavljen uz to u prvoj je sutirao slabijom desnom nogom

avatar
Südkurve München
Wednesday, 19.09.2018
09:46

Neka mu se zahvale sto Alanu nije dao crveni

avatar
Kladionicar
Wednesday, 19.09.2018
09:46

Ne mogu da verujem da im je sudija kriv, oprostio cist crveni Alanu i plus dao zuti Degeneku za nesto sto se ni ne svira..

avatar
RODJUS ZA 2 NEDELJE
Wednesday, 19.09.2018
09:44

Protestovao, nema dva ''v''. Iguain je za Milika Ibrahimovic, najblaze receno.