Nišlije svim snagama napadaju Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.10.2016.
11:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Derbi 13. kola Superlige igraće se u subotu u Humskoj, gde će Partizan dočekati ekipu niškog Radničkog.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Biće to duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe na superligaškoj tabeli. Partizan trenutno ima dva boda više od narednog rivala, pa bi Nišlije u slučaju trijumfa mogle da ih ''preskoče''.

A da ekipa Radničkog u meč sa crno-belima ulazi sa maksimalnim ambicijama, potvrđuje i informacija da će Nišlije u Humskoj nastupiti u najjačem sastavu.

To je u izjavi za današnji ''Žurnal'' potvrdio i trener Radničkog Milan Rastavac, koji je u prošlom kolu protiv Bačke imao dosta problema da sastav prvu postavu.

''Igrali smo bez fudbalera koji su stubovi odbrane i takoreći bez vezne linije, jer nisu mogli da igraju Arsić, Stanojević, Miloš Petrović, Miloš Živković… Trebalo je kombinovati i ukomponovati tim sposoban da ostvari uspeh'', izjavio je Rastavac.

Prema njegovim rečima, sada je situacija mnogo bolja i pred gostovanje Partizanu biće na ''slatkim mukama''.

''Sad nam predstoje dva jaka iskušenja, već u subotu s Partizanom u Beogradu, potom s Vojvodinom u Nišu. Situacija u klubu se značajno poboljšava, jer ćemo na raspolaganju imati sve naše standardne fudbalere.

Svi treniraju pod maksimalnim opterećenjem i protiv eks šampiona Partizana zaigraćemo u najjačem sastavu, ako u međuvremenu ne bude bilo dodatnih problema. Nadam se da neće'',
zaključio je Rastavac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 19.10.2016
14:36

Polako Rastavac, nemoj tako rano da ih ubijas u pojam, do subote mogu svasta da preuzmu, lobiranje sudija, delegata, pritisci u novinama kako im se lose sudi a uvek protiv nas imaju duplo vecu podrsku sudijija zadnjih 3 godine jer ranije im nije ni bila potrebna, pa medijska paznja, koji igrac je na koju nogu ustao, sta je jeo, gde je i na koji splav i koju sliku okacio, pa dizanje laznog morala, i bla, bla, kao sto znaju da pisu njihovi bg novinarcici...

avatar
Povratak kralja 43
Wednesday, 19.10.2016
21:30

Partizan su sudije brutalno krale protiv Radničkog otkad se Radnički priključio akciji -5 minuta za spas srBskog fudbala-. Pa da, zato mediji ćute o neplaćenom porezu Radničkog na plate igrača.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 21.10.2016
17:37

Iskreno treba da nam vratite tri boda od prosle sezone, jer smo vas pustili da pobedite da imate sanse za evropu (bolje vi nego ona ciganska Vojvodina), drugo malo je glupo da pricate o sudijama, jer ste u ovoj ligi u TOP 5 ekipa koje igra dogovorene utakmice.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
13:24

Samo nemojte da pravite ujdurme oko sudjenja kako inace znate jer ste bas vi jedni od klubova protiv kojih je Partizan bivao najvise ostecen u ovoj ligi!!!