Nišlije stigle do traženog gola, ali je Tošić ućutkao "Čair"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.05.2019.
21:41
Izvor: Sportske.net

Radnički poveo u Nišu, izjednačio Tošić.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nakon prvog poluvremena koje nije bilo toliko zanimljivo, slična situacija i u drugom, ali je Radnički imao nešto više loptu u svom posedu i nešto je bio agilniji od crno-belih.

Stigli su u 75. minutu do prednosti na ovoj utakmici, Radnički je postigao gol preko sjajnog kapitena Stojanovića, golman Partizana Stojković ovoga puta nije uspeo da ga zaustavi.

Pogledajte u nastavku kako je Stojanović savladao Stojkovića.



Samo dva minuta kasnije Nikola Drinčić je igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudije nisu videle tu situaciju što je dovelo do iznerviranosti fudbalera i stručnog štaba Partizana.

Igrao se 80. minut kada je Partizan uspeo da izjednači rezultat u Nišu, Rikardo Gomeš je uspeo da se izbori za poziciju da uputi loptu u kazneni prostor, tamo je sam bio Zoran Tošić koji je pogodio za 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Wednesday, 15.05.2019
22:24

Mrsavo. Pokusavamo na silu da napravimo igraca za prodaju al to ne moze. I igraci na kraju, raduju se kaone da su uzeli. A u stvarnosto u finalu nas ceka zvezda. I ko ce nama doneti trofej? Scekic? Zakaric? Drvoseca pavlovic? Osedeli tosic? Izgubljeni rikardo? Zdjelar totalni promasaj? Ostojic penzos? Urosevic rupa? Ili pak savo,.fergusonov miljenik I naslednik?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
21:44

Za nas vazi pravilo ''tri penala-korner'' Hahaha