Nišlije ogorčene: ''Da li jedan klub sa juga Srbije može da pobeđuje, a da ne bude meta napada?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2019.
16:55
Izvor: Sportske.net

Niški Radnički se oglasio saopštenjem dan posle ubedljive pobede nad Napretkom.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Ekipa Milorada Kosanovića sinoć je sa 4:1 savladala Napredak na ''Čairu'' i najavila uspon forme, a blistao je dvostruki strelac Stefan Mihajlović.

Međutim, ono što je Nišlijama pokvarilo raspoloženje, jesu tekstovi u pojedinim medijima u vezi Stefana Mihajlovića, pa su došli do zaključka da nekome smetaju pobede Radničkog.

Iz tog razloga su se oglasili saopštenjem na zvaničnom klupskom sajtu, koje u nastavku prenosimo u celini.

''Fudbalski klub Radnički nakon ubedljive pobede protiv Napretka je umesto pohvale zbog prikazanog na terenu danas meta napada medija.

Sada je već postala tradicija da kada god Radnički ostvari uspeh da se kreiraju afere u javnosti.

Kada je naš klub iza beogradskih timova na tabeli niko ne napada Radnički, a kada krene da pobeđuje u javnosti se pojavljuju razni naslovi. To samo potvrđuje tezu da  Radnički smeta samo kada pobeđuje i da se tada izmišlja sve kako bi se umanjio značaj naše pobede.

Fudbalski klub Radnički se pita da li jedan klub sa juga Srbije može da pobeđuje, a da ne bude meta napada?  Pitamo se da li to znači da fudbal treba svesti samo na Beograd i da tek tada neće biti napada na klubove sa juga Srbije ?

U prvom planu u medijima danas je Stefan Mihajlović, koji je trenutno najbolji strelac Superlige Srbije, a umesto da se afirmativno izveštava o tome kako je uspeo da prevaziđe privatne probleme, on je nazvan ubicom.

Zbog svega toga FK Radnički je odlučio da se oglasi i da podseti  medije šta je to pretpostavka nevinosti. O tom slučaju krajnju reč daće pravosudni organi Srbije, čiji je to posao i u taj segment Radnički neće da ulazi niti da to komentariše.

Samo želimo da ukažemo da se zlonamernim tekstovima suštiniski napada klub, a da je za to iskorišćen privatni život našeg fudbalera'', navodi se u saopštenju Radničkog.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Sunday, 20.10.2019
17:09

Za neupucene. Stefan Mihajlovic je 2015. godine imao udes u kome je nastradao Dragan Radoicic. Mihajlovic je posle udesa pobegao sa lica mesta, a u iskazu je rekao da je pokusao da pomogne Radoicicu, da se uplasio kada je video da se okuplja masa ljudi i da je pobegao u obliznju sumu i da se ne seca da li je bio na licu mesta tokom uvidjaja.
Takodje je rekao da nije presao na crveno svetlo, kao i da je ispred njega izleteo pas koga je zeleo da izbegne.

Sto se tice ovakvih tema, novinarstvo je izgubilo svaki kredibilitet kada su stali u odbranu Kuzmica, kada je izasla vest da ce mladici iz drugog automobila traziti naknadu stete od Kuzmica kada se oporavio (hvala bogu).