Nišlije odgovorile Subotičanima, oko Mažića se potpuno slažu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2018.
21:51
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Rastu tenzije pred duel Spartaka ŽK i Radničkog narednog vikenda. Da li će saopštenje Nišlija pomoći da se strasti smire?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Preneli smo već, Spartak i Radnički će u međusobnom dvoboju odlučivati o trećem mestu na superligaškoj tabeli, ali Subotičani su se ranije danas oglasili saopštenjem izražavajući nezadovoljstvo zbog pojedinih dešavanja uoči ovog meča.

Nije se dugo čekalo ni na reakciju sa ''Čaira'', a u nastavku je prenosimo u celini.

''Povodom današnjeg saopštenja Fudbalskog kluba Spartak Ždrepčeva krv i pokušaja medijskog spinovanja i stvaranja nepotrebne tenzije pred meč 36. kola Superlige Srbije između Spartaka i Radničkog, Fudbalski klub Radnički je dužan da odgovori, iako se slaže sa glavnom stavkom iz ovog saopštenja – da Milorad Mažić sudi na predstojećoj utakmici.

Fudbalski klub Radnički u nedelju ide u Suboticu da se viteški nadmeće sa Spartakom, da igra fudbal i da pokuša časno da pobedi i na taj način ostvari san svih Nišlija i izbori plasman na međunarodnu scenu.

Pošto gospoda iz Spartaka imaju posebnu želju po pitanju glavnog sudije ovog duela, mi im poručujemo da nemamo ništa protiv da pravdu na ovom susretu deli naš najbolji arbitar Milorad Mažić.

Fudbalski klub Radnički ovim putem javno čestita Mažiću na velikom priznanju, jer će 26. maja suditi finale Lige šampiona između madridskog Reala i Liverpula.

Fudbalski klub Radnički će poštovati svaku odluku Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, kao što je i do sada radio, i neće je komentarisati jer veruje u Fudbalski savez Srbije i njegove organe'',
navodi se u saopštenju Radničkog iz Niša na zvaničnom klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke