Nišlije naoštrene da nadmudre Lalata! Sve počinje već večeras!

Autor: Beta Beta
subota 22.02.2020.
21:29
Izvor: Beta

Fudbaleri Radničkog današnju pobedu nad Čukaričkim vide kao putokaz za naredne utakmice, izjavio je pomoćni trener niškog kluba Zoran Kostić.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Radnički je na stadionu Čair sa 2:0 pobedio Čukarički u 22. kolu Super lige Srbije.

"Nama su ova tri boda bila neophodna kako bi ostali u konkurenciji za Evropu, u drugom poluvremenu smo uložili veliki napor i to nam se na kraju isplatilo. Važna pobeda za klub i za naše navijače. Posle dugo vremena smo uspeli da pobedimo ekipu iz vrha tabele i ovo treba da nam bude putokaz pred naredne mečeve.

Nemamo vremena da slavimo, u sredu nas čeka Vojvodina i već od večeras krećemo sa pripremama za tu utakmicu", rekao je Kostić posle utakmice u Nišu.

Radnički je na stadionu Čair sa 2:0 pobedio Čukarički u 22. kolu Super lige Srbije.

"Mnogo važna pobeda za nas. Nije ovo bila lepa utakmica za gledanje, vodila se velika borba, bilo je mnogo duela, ali najvažnije je da smo mi ostvarili cilj. Verovatno je značaj utakmice za obe ekipe uticao da publika ne gleda lep fudbal", kazao je Kostić.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović istakao je da je mnogo više očekivao.

On je čestitao Radničkom na pobedi i rekao da mu je drago što je u Nišu jer taj klub oseća kao svoj jer je igrao u njemu.

"Bila je ovo utakmica koju nismo smeli da izgubimo. Imali smo izvanredne uslove za igru i veoma korektno suđenje. U prvom poluvremenu smo dobro zatvorili sve prilaze golu i čekali neke naše situacije u prostorima koje smo mislili da možemo da ugrozimo.

U drugom poluvremenu smo preuzeli inicijativu od prvog minuta, uz puno poštovanje Radničkom, i kontrolisali igru. I u momentima kada se očekivao naš pogodak kako bi krunisali tu igru, mi smo dobili jedan gol iz njihove akcije koju smo morali da sprečimo.

Nakon primljenog gola smo ponovo pokušavali, ali smo im u jeku naših napada i posle našeg kornera dozvolili kontru kojom su oni poveli 2:0 i povratka više nije bilo. Na kraju, kada napravite takve greške, ostaje vam samo da čestitate protivniku, da uradite dobru analizu i nastavite dalje", rekao je Veselinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke