Nišlije iscrpljene po povratku sa Malte, ali Lalat najavljuje novi trijumf

Autor: Beta Beta
petak 20.07.2018.
19:09
Izvor: Beta

Nišlije već na startu sezone u žestokom ritmu, ali valjda su se za to i borili prošle sezone... Ima li opravdanih razloga da se već žale na umor?

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas uoči početka Super lige Srbije da je to takmičenje prioritet njegovoj ekipi, iako se nadmeću u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Zadovoljan sam što smo prošli dalje (u Ligi Evropa), ali žalim za ubedljivijim trijumfom u revanšu, jer smo u prvom poluvremenu propustili tri velike šanse. Ta utakmica nas je iscrpela zbog velike vrućine i veštačke podloge, tako da duel sa Proleterom dočekujemo pomalo umorni. Ipak, prvenstvo Srbije je najvažnije takmičenje za nas, imamo ogromne ambicije i želimo da ga otvorimo trijumfom",  rekao je Lalatović.

Tim sa Čaira plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa pobedivši Gziru ukupnim rezultatom 5:0, pa ih već u četvrtak očekuje utakmica s Makabijem iz Tel Aviva, ali Lalatović je naglasio da se njegovi igrači moraju koncentrisati na utakmicu s Proleterom, koja će se odigrati u nedelju.

Proleter je novajlija u Super ligi Srbije, ali Lalatović je ocenio da će Novosađani umeti da kazne eventualno opuštanje njegovih igrača.

"Znam šta mojim fudbalerima znači Evropa i znam da će im u podsvesti biti sledeći četvrtak i meč pred punim tribinama sa Makabijem, ali mi jednostavno moramo da se koncentrišemo i razmišljamo samo o Proleteru. To je ekipa koja je nedavno ušla u Super ligu i koja dugo igra zajedno.

Ja poznajem većinu tih fudbalera, a nekima sam bio i trener. Proleter je tim koji ima kvalitet za ravnopravno takmičenje u Superligi, doveli su trojicu ozbiljnih fudbalera, tako da moji igrači veoma ozbiljno moraju da shvate ovu utakmicu, jer će svako eventualno opuštanje biti surovo kažnjeno" završio je Lalatović.

Utakmica između Radničkog i Proletera odigraće se u nedelju, s početkom od 20.00 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke