Nišlije dovele Brazilca, a onda prozvale Badua: ''On je igrač za nižerazredne klubove!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.01.2018.
13:42
Izvor: Beta

Zanimljive vesti stižu sa ''Čaira''.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički iz Niša potpisao je ugovor sa Brazilcem Lukasom Žuniorom, saopštio je danas srpski superligaš.

Kako se navodi na sajtu Radničkog, 22-godišnji Brazilac je krilni napadač, a prema rečima trenera Bobana Dmitrovića predstavljaće pravo pojačanje za prolećni deo sezone.

Klub je doneo odluku da ne potpiše profesionalne ugovore sa trojicom fudbalera koji su prethodnih dana trenirali sa ekipom, ali nisu pokazali dovoljan kvalitet.

Radi se o Senegalcu Badari Bađiju (otišao u Mladost iz Lučana, opširnije u prilogu), Simonu Zibou iz Gane i Kolavole Abdelu Bariou iz Benina.

Stručni štab je odlučio da im se zahvali na trudu i ocenio da prikazani nivo kvaliteta nije kakav se očekuje od budućih fudbalera Radničkog.

"Fudbaler iz Benina je pokazao da ima brzinu, ali je tehnički neobučen, dok Ziboa ima lošu koordinaciju i nema potreban kvalitet za igranje u Superligi Srbije",
navodi se u saopštenju.

"Od Bađija se mnogo očekivalo, pre svega zbog preporuke iz zagrebačkog Dinama, tako da je, između ostalog, za njega data i garancija prilikom dolaska u Srbiju.

Ali, po onome što je pokazao na treninzima, stekao se utisak da on može da igra samo za nižerazredne klubove, a nikako za one koji imaju ambicije da se sledeće sezone takmiče na međunarodnoj sceni",
naveo je Radnički.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke