Nišlije bez pritiska, žele pune tribine

Autor: Beta Beta
petak 12.04.2019.
17:47
Izvor: Beta

Fudbaleri Radničkog rekli su danas da ne osećaju pritisak pred utakmicu sa Crvenom zvezdom i da u Beogradu žele što bolji rezultat.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog rekli su danas da ne osećaju pritisak pred utakmicu sa Crvenom zvezdom i da u Beogradu žele što bolji rezultat.

"Ne osećamo pritisak pred ovaj susret. Idemo tamo sa velikom odgovornošću da napravimo što bolji rezultat i ako je to moguće da zakomplikujemo situaciju u borbi za titulu", rekao je Nermin Haskić novinarima u Nišu.

Drugoplasirani Radnički će gostovati vodećoj Crvenoj zvezdi u prvom kolu plej-ofa Super lige Srbije.

"Atmosfera u ekipi je sjajna tokom cele sedmice i siguran sam da smo svi spremni da izadjemo na teren i da napadnemo Zvezdu ako nam se ukaže prilika. Znamo da oni kod kuće igraju odlično, da daju puno golova, ali i mi smo ove sezone veoma dobri i mislim da možemo da im napravimo puno problema", kazao je Haskić.

Najbolji strelac prvenstva je rekao da očekuje mnogo gledalaca na Zvezdinom stadionu.

"Očekujem puno gledalaca i istinski spektakl jer su to ove ekipe zaslužile onim što su uradile ove sezone", istakao je Haskić.

Saglasan sa njim bio je štoper Radovan Pankov.

"Realnost je takva da je Zvezda trenutno oličenje velikog kvaliteta u Srbiji i favorit je protiv nas. Medjutim, i mi imamo kvalitet i protiv Zvezde želimo da pokažemo ko smo i šta smo. Imamo svoje ciljeve, stremimo ka njima i verujem da ćemo ih ostvariti", rekao je Pankov.

On je takodje poželeo pune tribine.

"Želeo bih da vidim pune tribine jer će to biti veliki motiv i za nas. Ovo je derbi prvenstva i smatram da naš najveći stadion treba da bude ispunjen", kazao je Pankov.

Utakmica će se igrati u subotu od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke