Nišlije bez pritiska na megdan "najvećem klubu u Evropi"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Strateg niškog Radničkog Nenad Lalatović, kao i uvek, govorio u superlativu o Crvenoj zvezdi i poručio da njegov tim ne oseća pritisak koji ima aktuelni šampion.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde Nenad Lalatović još jednom će se naći na suprotnoj strani u duelu sa crveno-belima, a čini se da je subotnji meč najvažniji u dosadašnjoj karijeri mladog stručnjaka.

Kormilar Radničkog iz Niša predvdio je ekipu do drugog mesta na tabeli preliminarne faze takmičenja, pa će već na startu plej-ofa igrati protiv aktuelnog šampiona.

"Očekuje nas prelepa utakmica. Crvena zvezda je prvak Srbije, učesnik Lige šampiona, a o njihovoj snazi najbolje govori to što su pobedili Liverpul. O našoj snazi nama govori to što smo u 30 utakmica doživeli jedan poraz i zbog toga nas očekuje pravi derbi. Drago mi je što derbi konačno nije samo Zvezda - Partizan, nego i Zvezda - Radnički", rekao je Lalatović, a prenosi "Mondo".

Jedini poraz u dosadašnjem toku sezone Radnički je doživeo upravo na gostovanju Zvezdi, a Nenad Lalatović ističe da ne želi da njegovi igrači sećaju pritisak.

"Hoću da pokažu celoj Srbiji koliko vrede. Ovo su najbolji igrači koje sam trenirao i šta god se desi - moje mišljenje o njima se neće promeniti. Zvezda je za mene lično najveći klub u Evropi i ne možete da pretite njima kada igraju pred svojom publikom, takođe jednom od najboljih u Evropi i svetu", poručuje trener Radničkog.

Lalatović je i u daljem razgovoru o sutrašnjoj utakmici nastavi da ređa komplimente na račun Zvezde, njene ekipe i pojedinaca koji nose crveno-beli dres.

"Videli smo da možemo da igramo protiv njih, koliko god da su jači.. Oni su doveli Marina jednog od najboljih igrača u Evropi. Imaju neke svoje mane, nismo opterećeni prvim mestom, a oni moraju da budu. Crvena zvezda, bar po kvalitetu, mora da bude prva. Mi taj pritisak nemamo, ali idemo da vidimo koliko možemo i da im se suprotstavimo na najbolji mogući način", zaključio je Lalatović.

Derbi meč 31. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog igra se u subotu, 13. aprila, sa početkom od 18 časova.

Super liga 31. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke