Niš se oprašta od legende - poslednji ples Saše Stojanovića!

Autor: Beta Beta
četvrtak 18.06.2020.
15:44
Izvor: Beta

Utakmica će se igrati u petak od 21.00 uz besplatan ulaz na stadion Čair u Nišu.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog igraće u petak protiv TSC-a u poslednjem kolu Super lige, a u toj utakmici će se od aktivnog igranja oprostiti Saša Stojanović.

"Biće puno emocija, ali odluku da okončam karijeru doneo sam još pred početak sezone. Srećan sam što će se moja poslednja utakmica u karijeri igrati u Nišu, na stadionu na kojem sam načinio svoje prve fudbalske korake. Iskoristio bih priliku da pozovem Meraklije i sve Nišlije da dođu na Čair u što većem broju, jer bi mi bila velika čast i zadovoljstvo da još jednom igram pred njima", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare.

Utakmica će se igrati u petak od 21.00 uz besplatan ulaz na stadion Čair u Nišu.

"Pred nama je meč protiv veoma jakog protivnika. TSC je kvalitetna ekipa, a naš su dužnik, pošto smo u prvom delu sezone izgubili u Senti rezultatom 2:0, tako da imamo i dodatni motiv da im se revanširamo. Ja i moji saigrači želimo taj revanš, ali i da pobedom završimo ovu sezonu. Sigurno da mi nije lako pred ovaj susret", kazao je Stojanović, nekadašnji fudbaler između ostalog PSV Ajndhovena i Crvene zvezde.

Ceremonija njegovog oproštaja biće priredjena 15 minuta pre početka utakmice.

Trener Radničkog Radoslav Batak je pozvao navijače Radničkog da u što većem broju isprate Stojanovića.

"Iskoristio bih priliku da Saši Stojanoviću poželim jednu dobru utakmicu i da se na najbolji mogući način oprosti od niške publike, koju pozivam da dođe u što većem broju, da ispoštuju njega, a nas povede ka novom trijumfu. Saša Stojanović je ponašanjem i igrama u Radničkom svakako zaslužio da ode u penziju uz jedan sjajan ambijent na stadionu", istakao je Batak.

On je naveo da se nada lepoj utakmici i pobedi protiv TSC-a.

"TSC je hit ovogodišnjeg prvenstva, plasirao se u kvalifikacije za Ligu Evropa, a svojim rezultatima, odnosom prema obavezama i igrama ova ekipa je pokazala da zaslužuje mesto u vrhu tabele. To nije zvučan tim po imenima, ali na terenu su veoma aktivni i igraju jedan lep, dopadljiv i moderan evropski fudbal", rekao je Batak.

Trener niškog kluba je kazao da su svi igrači Radničkog spremni i da u timu može da se očekuje veliki broj mladih fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke