Niš ili Beograd? 'Bambi' i Stojke ne dele Miloševićev stav!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2019.
23:45
Izvor: Sportske.net

Oprečna mišljenja u taboru crno-belih po pitanju organizatora finalne utakmice Kupa Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Odmah nakon revanš susreta polufinala Kupa Srbije između Radničkog iz Niša i Partizana pojavilo se pitanje da li će se finale igrati na "Čairu".

Takmičarska komisija FSS dodelila je Nišu organizaciju finala Kupa Srbije krajem prošle godine, ali se situacija menja zbog činjenice da će za trofej igrati "večiti".

Promena domaćinstva je realna opcija, tako nešto već smo imali prilike da vidimo 2017. godine, a nakon večerašnje utakmice u Nišu svoj stav su izneli trener i golman Partizana.

"Nemam ništa protiv da ostane u Nišu", kazao je Savo Milošević upitan da li bi imao nešto protiv da finale bude preseljeno u Beograd.

Drugačiji stav izneo je golman Partizana Vladimir Stojković.

"Neka se premesti bilo gde. Da li na 'Marakanu', da li na JNA... To je moje mišljenje. Ne znam kako razmišljaju šef i saradnici, ali mislim da je teren tamo bolji. Sad, nisam kompetentan da pričam da li bi trebalo ili ne. To je moje mišljenje i ograđujem se", rekao je Stojković, a prenosi "Mondo".

Sa klupskim saigračem u potpunosti se slaže i strelac izjednačujućeg gola na večerašnjoj utakmici Zoran Tošić.

"Ako mene pitate pre bih igrao i na Marakani nego na ovom terenu u Nišu, ali ne znam koliko se ja pitam", kratko je rekao Tošić.

Očigledno je da u taboru Partizana nisu saglasni oko toga gde bi finale trebalo da bude odigrano, ali finalisti svakako neće ni odlučivati o tom pitanju jer je za to nadležna Takmičarska komisija FSS.

Osim toga, ključnu ulogu u čitavoj priči mogla bi da odigra procena MUP-a Srbije koje će morati da utvrdi da li u Nišu postoje bezbedonosni uslovi za organizaciju finale utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 16.05.2019
08:43

Ne znam kakav je teren, ali bilo bi lijepo da se derbi nekad odigra i izvan BG.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 16.05.2019
07:47

Pa da, Bambi nas ni ovaj put nije izneverio svojom ''genijalnom'' izjavom. Partizan je samo jednom bio domacin u ovom ciklusu Kupa i to zato sto je morao da bude jer u polufinalu postoje dva meca!