Ninković ponovo na stadionu "Rajko Mitić"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.06.2016.
17:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Miljenik navijača Crvene zvezde Miloš Ninković boravio je danas na stadionu "Rajko Mitić" gde je klupskim čelnicima poželeo uspeh u predstojećim evropskim kvalifikacijama.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković posetio je u petak stadion "Rajko Mitić" i sastao se sa predstavnicima najužeg klupskog rukovodstva šampiona Srbije.

"U Beogradu sam već neko vreme, koristim pauzu da se odmorim, i naravno posetim svoj klub. Pratim redovno dešavanja u Crvenoj zvezdi, pratio sam i žreb za kvalifikacije i jedva čekam prve utakmice" kazao je Ninković.

Vezista australijskog prvoligaša Sidneja neće biti u prilici da prisustvuje revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona pošto će u tom periodu imati obaveze na drugoj strani sveta.

"Nadao sam se da će Crvena zvezda biti domaćin u prvom meču, jer bih u tom slučaju i ja mogao da prisustvujem utakmici, a uželeo sam se pune Marakane. Nažalost, Zvezda je u prvoj utakmici gost, tako da ću utakmicu morati da gledam preko interneta" rekao je Ninković.

Navijači Crvene zvezde dobro znaju da je Miloš Ninković bio deo generacije koja je prekinula strahovladu Partizana na domaćoj sceni, ali zbog kazne UEFA crveno-beli tada nisu mogli da naprave iskorak u Evropi.

"Mi smo imali tu nesreću da budemo sprečeni, ali uveren sam da ova generacija ima snage i kvaliteta da prođe sve prepreke i ostvari veliki uspeh. Verujem da će Zvezda na tom putu imati veliku podršku svojih navijača, a onda je sve moguće" zaključio je Ninković.

Crvena zvezda će na startu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Valete sa Malte i B36 Toršavna sa Farskih ostrva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke