Ninković: "Čuka bolje organizovana od 'večitih'"

Autor: Beta Beta
sreda 08.07.2015.
12:59
Izvor: Beta

U danu kada je govorio o problemima u kojima se nalazi Crvena zvezda, Miloš Ninković je poručio da je Čukarički primer organizovanog kluba.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Srpski fudbaler Miloš Ninković ocenio je danas da je Čukarički najorganizovaniji klub u zemlji i dodao da može i do titule prvaka Srbije.
 
"Šteta je što nema više takvih klubova i više gazda kao što je Čukin. Mislim da je to jedini način da se fudbal vrati i bude onakav kakav je nekada bio. Sve ostalo je neozbiljno. Vidimo i sami da ni Zvezda ni Partizan nisu organizovani kao Čukarički", rekao je Ninković za sajt Čukaričkog.

Ninković je trenutno bez kluba, pa poslednjih dana trenira na stadionu Čukaričkog.

Bivši fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde naveo je da ekipa sa Banovog brda može da se bori i za sam vrh srpskog fudbala i to pre svega zahvaljujući planskom radu.

"Pitanje je samo šta u klubu žele. Da li da zadrže najbolje i bore se za Evropu i titulu u Srbiji ili će da guraju klince iz svog pogona. Čini mi se da se Čuka odlučila za ovo prvo, jer su videli da imaju kvalitet i da imaju prostora da doguraju daleko u Evropi. Pa što da ne i da se uzme titula", kazao je Ninković.

On je dodao i da ga je Čukarički prijatno iznenadio osvajanjem Kupa Srbije.

"Mislim da nije bitno da li si zvezdaš ili partizanovac, bitno je da titulu osvoji najbolji. Malo me je iznenadilo kada je Čukarički osvojio Kup, ali drago mi je da se to desilo. Uz Čuku sam često, čak i dok sam igrao u Crvenoj zvezdi. Biću tu i u četvrtak protiv Domžala... Čukarički vraća veru u naš fudbal" rekao je Ninković i dodao da će za desetak dana biti poznato gde nastavlja karijeru.

Podsećamo da je tokom prepodneva Miloš Ninković izneo svoje stavove po pitanju funkcionisanja Crvene zvezde o čemu više možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lulence
Sunday, 12.07.2015
03:21

Nebito za koga je igrao ili ce igrati.Uvek kada je lopta kod tog coveka racunajte na siguran pas ili mozda pak asistenciju,gol.Svaka cast majstore

avatar
Аполо
Wednesday, 08.07.2015
17:50

Hvala bogu, to i vrabci na grani znaju!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 08.07.2015
16:18

Potpiši ti za Čukarički, znatno veće bi bile šanse za Čuku da se plasira u dalje kvalifikacije za LE.

avatar
kkkfafa
Wednesday, 08.07.2015
15:36

Pre svega, (pošto ti novac nije bitan, ali ćeš zbog novca da napustiš Zvezdu i da veličaš Čukarički koji jedino što bolje radi od mog Partizana su redovne plate), ostavi se Partizana dok porediš Čukarički sa Zvezdom! A ko je najbolji ili bolji, najbolje oslikava 100 miliona evra prodatih igrača u poslednjih deset godina, a što seoski Čukarički i Zvezda neće za narednih 20 godina postići.. I nije meni kriv Čukarički, i sam ga simpatišem, već te molim da ne porediš taj Zvezdanaesterac sa mojim Partizanom - junačinom od fer pleja naspram tvoje otete titule.

avatar
Padinjak21
Wednesday, 08.07.2015
17:22

Pa kako ste onda u dugu 30 miliona ako ste prodali igrace za 100 miliona?:)

avatar
kkkfafa
Thursday, 09.07.2015
00:49

Vrlo jednostavno. Nismo u dugu 30 miliona. :D

avatar
33
Wednesday, 08.07.2015
14:44

Kapa dole za Čuku!

avatar
indija durot
Wednesday, 08.07.2015
14:13

Dodji nine bas u cuku i imaju titulu..Mada je ta titula vec sredjena sa toletom za Partizan

avatar
Z
Wednesday, 08.07.2015
13:04

Cuka je bolje organizovana od cele nase tuzne lige....ZAJEDNO !!!!!!