Nine "špijunirao" za Kijevljane, burek i jogurt su ključ?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.09.2017.
12:08
Izvor: Sportske.net

Šalimo se naravno, nekadašnji fudbaler Dinama i Zvezde upozorio bivši klub, savet koji im je dao mogao je da proširi na čitav tim, i to pre nego što izađu na teren!

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Momak koji je punih devet godina nastupao za kijevski Dinamo i ostavio dubok trag u ovom ukrajinskom klubu "skautirao" je Partizan uoči okršaja dva tima u Beogradu.

Miloš Ninković je pre početka analize za zvanični sajt Dinama priznao da bi mu lakše bilo da govori o Zvezdi ali je svom bivšem klubu ipak otkrio neke bitne informacije.

"Jako je dobro što će utakmica biti odigrana bez prisustva publike, srpski navijači su 12. igrač timovima koje podržavaju. Jasno je da svaki fudbaler voli da igra pred punim stadionom ali će gostima biti lakše kada su tribine prazne", kazao je Ninković.

Bivši fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde rekao je da će zbog vremenske razlike najverovatnije odgledati samo završnicu meča, a evo na koga je skrenuo pažnju stručnom štabu Dinama.

"Partizan je dosta toga promenio u poslednje vreme. Prošle sezone su imali Brazilca Leonarda koji sada igra u Saudijskoj Arabiji. Zoran Tošić, bivši fudbaler CSKA, zbog povrede neće igrati, ali je zato tu jako snažan Kamerunac Tavamba koji igra na poziciji napadača", rekao je Ninković a potom nastavio,

"Radi se o igraču koji može da odluči utakmicu, od čije igre u mnogome zavisi izdanje Partizana. Veliki je atleta i zaslužuje da se na njega obrati posebna pažnja. Ipak, verujem da će Hačeridi i Vida uspeti da ga neutrališu", kazao je Ninković.

Prvotimac Sidneja istakao je da Partizan sigurno neće igrati na bod, pogotovu jer na klupi ima trenera kakav je Miroslav Đukić.

"Trener im je Miroslav Đukić, čovek koji ima iskustva i kvalitet. U Partizanu očekuju da prođu grupu iako je Dinamo favorit. Svakako će igrati na tri boda kod kuće jer znaju da ih u Kijevu čeka težak posao. Verujem da neće igrati na bod", zaključio je Ninković.

Bivši reprezentativac Srbije posavetovao je fudbalere Dinama da danas ili sutra posete Kalemegdan, a onima koji sutra neće igrati predložio je da doručkuju burek i jogurt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke