Nikolićev spisak - Đilas putuje i na Kipar, opet nema Vlahovića!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.01.2017.
12:41
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Izgleda da je iskusni napadač opravdao očekivanja u Sloveniji, trener Partizana ga je uvrstio i na spisak putnika za završni deo priprema na Kipru.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ukupno 25 fudbalera, plus trojica golmana našlo se na Partizanovom spisku putnika za pripreme na Kipru, gde će crno-bela ekspedicija trenirati od 30. januara do 12. februara.

Kao što se i očekivalo, među putnicima neće biti Valeri Božinov, koji obavlja završne pregovore oko odlaska u inostranstvo, ali ni mladi napadač Dušan Vlahović, koji je zbog povrede propustio i prvi deo priprema u Portorožu.

Umesto njih, konkurencija u napadu i dalje će biti pojačana 33-godišnjm Vladimirom Đilasom, koji je iznenada priključen ekipi Partizana po odlasku u Sloveniju.

Prema tome, na Nikolićevom spisku su sledeći igrači:

– Golmani: Kljajić, Stevanović Nemanja i Jovičić;

– Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, Mohamed Munir, Bošnjak;

– Vezisti: Everton, Jevtović (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković,

– Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov
.

Tokom boravka na Kipru, Partizan će odigrati i nekoliko pripremnih mečeva, prema sledećem rasporedu:

– 2. februara crno-beli će odigrati dve utakmice: protiv poljske Korone i nemačkog Kickers Ofenbaha;

– 4. februara protiv litvanskog Atlantasa;

– 6 februara protiv za sada nepoznatog ukrajinskog ligaša;

– 8. februara protiv Levskog iz Bugarske;

– 11. februara protiv ruskog Urala, što će biti i generalna proba pred start prolećnog dela sezone.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, satnice početaka mečeva još uvek nisu do kraja potvrđene, ali po najavama šefa struke Marka Nikolića, verovatna satnica je 16:00h, a 2. februara kada se budu igrala 2 meča satnice su – 11:00h i 17:00h (sva vremena su lokalna).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Saturday, 28.01.2017
13:54

I Djurdjic je jos uvek nas clan, znate?! Ne vidim razlog da se toliko prica o Bozinovu, a narocito ne razumem to sto se samo o njemu pise no dobro. Cucin, Nisic i Vlahovic- IN, Kljajic, Cirkovic, Miletic/Bogosavac, Jevtovic, Ilic, Kosovic, Jankovic i (mozda ako neko od klinaca ipak ne ode na dvojnu, a bojim se da ce tu biti cak i prodaje) Djilas- OUT. Za treceg golmana Trnica ili Popovica, i Djurdjica prodati, ali ne da mu se brise svaki trag, to nema smisla Mihajlovica zadrzati jos minimum do leta, to bi bio dobar potez... I dalje treba dovesti jos jednog igraca pa makar to bio i jedini koji ce doci pored Tavambe i El Monira, tada bismo imali 25 igraca. Stevanovic, Trnic, Jovicic, Vulicevic, Cucin, Ostojic, Milenkovic, Bosnjak, Miletic (Bogosavac), El Monir, Stevanovic, Djurickovic, novi centralni vezni- ubica, Marjanovic, Nisic, Everton, Radin, Leonardo, Damnjanovic, Tavamba, Mihajlovic, Petrov, Djurdjevic, Vlahovic, Jovanovic. Nisic i neki od klinaca u napadu bi mogli na dvojnu, mozda cak i vise od jednog mladog spica da ima takav status, nije to smak sveta, ali koga od njih? Petrov je tu cak i najstariji od te trojice (mozda cak i najbolji, uopste me ne bi cudilo), svi su jako dobri.

avatar
Igor Tambur
Saturday, 28.01.2017
15:23

Koji Cucin bre

avatar
Blazer
Sunday, 29.01.2017
15:48

Ti si izbacio Jevtovića i Ilića!

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Saturday, 28.01.2017
15:31

Luka Cucin, desni bek. Nisi do sada jos cuo za njega ili mislis da je los, ne razumem?