Nikolićev raport - Ko dolazi, ko ide, ko SIGURNO ostaje?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.01.2017.
11:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Svega nekoliko dana ostalo je do prvog okupljanja fudbalera Partizana u 2017. godini, a trener Marko Nikolić ukratko je objasnio kakva je situacija dolascima i odlascima igrača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Još samo nekoliko dana imaće fudbaleri Partizana (ne računajući Leonarda) za odmor, a zatim sledi prvo okupljanje u 2017. godini i početak priprema za nastavak sezone.

Trener Marko Nikolić nije napuštao Beograd nakon završetka jesenjeg dela sezone i spreman je da narednog ponedeljka okupi igrače.

"Svi će biti na početku priprema, a i Leonardo će se vratiti pre nego što mediji misle" poručuje Marko Nikolić u razgovoru za "Blic".

Prethodnih dana učestalo se govorilo o transferima, odnosno o tome kako će crno-beli izgledati na početku prolećnog dela sezone. Za sada je samo sigurno da je Leandre Tavamba potpisao ugovor, a čeka se i Nikola Vujadinović.

"Ne očekujem turbulentan prelazni rok. To ne treba da bude imidž Partizana. Kada bi se svaka vest objavljena tokom prelaznog roka obistinila, imali bismo 30 novih igrača. A to nije realno" objašnjava Nikolić.

Što se tiče Nikole Vujadinovića, transfer još uvek nije ozvaničen i zbog toga Marko Nikolić ne želi da prejudicira stvari.

"Dugo ga poznajem, cenim, ali transfer nije gotov. Nikola je pod ugovorom i dok ne reši to s klubom u Kini... Da li će uspeti, zavisi od njega" ističe trener Partizana.

Što se tiče odlazaka igrača, poznato je da se na izlaznim vratima nalazi Alen Stevanović, a Marko Nikolić otkriva gde bi još moglo da bude "kraćenja konkurencije".

"Gužva je u napadu" kratko kaže Nikolić.

Još jedno bitno pitanje tiče se ostanka pojedinih igrača. Navijači strahuju zbog Leonarda i Evertona, ali trener crno-belih objašnjava da je prioritet zadržavanje mladih talenata.

"Bošnjak je na moje insistiranje potpisao ugovor, kao i Sava Petrov. Te momke Partizan mora da drži pod kontrolom jer su budućnost kluba. Oni to znaju" zaključuje Marko Nikolić.

Fudbaleri Partizana okupiće se 9. januara, a nakon pregleda i testiranja očekuje ih početak priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Saturday, 07.01.2017
13:28

Prodati mihajlovica I vlahovica dok jos mozemo kao I djurdjica I bozinova. Ubaciti pored tawambe I urosa jovanovica I petrova decko je zverina od igraca

avatar
BRAT IGI
Thursday, 05.01.2017
18:14

guzva u napadu-e to me raduje, jer ide onaj koji i treba da ide! nema potrebe da ga apostrofiram imenom!

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
21:21
avatar
Born2Won der
Thursday, 05.01.2017
16:56

Palocevic dolazi ako Leo ode.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
13:43

? (Stevanovic, Jovicic/Trnic)- ? (Cucin), Milenkovic (Ostojic), Vujadinovic-ako on dodje, naravno:-) (Bosnjak), ? (Bogosavac/Subic)- ? (Djurickovic, Jankovic), ? (Marjanovic, Nisic, Birmancevic), Everton (Radin), Leonardo (Mihajlovic- ostavio bih ga 100% min. do leta, Damnjanovic)- Tavamba (Vlahovic), Djurdjevic (Jovanovic, Petrov). Imamo petoricu sigurnih (taj status vec dodeljujem Tavambi iako covek nije jos ni poceo da trenira Hahaha mislim na treniranje sa nama, ima on svoj program treniranja zadat od strane kluba), od preostalih 6 kriticnih tj. diskutabilnih mesta, ocekujem da se resi barem pola toga vec ove zime, a bilo bi lepo i 3+1.

avatar
Thursday, 05.01.2017
13:36

Ovaj covek sa Ivicom Ilijevim radi dobro... Konacno da neko radi po planu u Partizanu...

avatar
Anderton
Thursday, 05.01.2017
13:24

Mare reši se Jevtovića i Božinova, i zinuti protiv tebe više neću. Čak i da niko ne dođe to bi bila najveća pojačanja.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
17:31
avatar
BRAT IGI
Thursday, 05.01.2017
18:33
avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Thursday, 05.01.2017
13:17

Kljajic- Vulicevic, Gogua, Cirkovic, Miletic/Bogosavac- Jankovic/Stevanovic, Kosovic (Ilic se podrazumeva), Jevtovic, Mihajlovic- Djurdjic, Bozinov. Svih ovih 14 igraca da odu najkasnije do kraja kalendarske 2017. i to bi bilo to. Kosu crtu sam stavio tamo gde mislim da ne bi bilo dobro da obojica odu u istom prelaznom roku, cak i ako se vrati Subic, opet je dosta ofanzivan i mislim da to i nije to bas kao rezervno resenje, u krajnjoj liniji, lik je zato i otisao na pozajmicu. Napomena: za Vulicevica i Bozinova necemo dobiti nista ako ne odu vec sada, mozda je bolje da trazimo desnog, a ne levog beka.

avatar
Lazar Grobar
Thursday, 05.01.2017
13:07

Bošnjak je mnogo nizak za štopera,to mora da nadohnadi brzinom i dobrom skok igrom,nisam ga gledao,voleo bih da on i Bleki na proleće budu štoperski tandem.

avatar
Povratak kralja #48
Thursday, 05.01.2017
19:46

Nije nizak, ima prosečnu visinu za fudbalera. Bilo je mnogo dobrih štopera koji nisu izrazito visoki, a i biće ih, samo možda za godinu, dve, ne ovog proleća.