Nikolićev alarm: ''Pojačanja, hitno!''

Autor: Beta Beta
subota 19.07.2014.
15:06
Izvor: Beta

U današnjem razgovoru sa novinarima, šef struke crno-belih apelovao na nadležne u klubu da što pre reaguju po pitanju novih pojačanja, jer kako je rekao, vremena za čekanje više nema.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je poslednji trenutak da njegov klub reaguje i pojača se pred domaće prvenstvo i evropske utakmice.

"Moraćemo da nađemo neki način da reagujemo, jer vremena više nema. Domaće prvenstvo počinje za 20 dana, najvažnije utakmice u Evropi su ispred nas. Ako mislimo da se pojačamo, mislim da je poslednji momenat", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Nikolić je naveo da postoje ideje o nekim rešenjima, ali da je "realizacija malo teža u zadatim okolnostima".

"Neću odustati od onoga što sam govorio čitavog leta, koji su to profili igrača koji su potrebni Partizana", dodao je on.

Trener crno-belih je kazao da je dobro što je prošlosezonski tim ostao na okupu.

"Ono što je dobro i zbog čega nema razloga za paniku je što je tim na okupu od prošle godine i što su svi zdravi prošli pripreme", istakao je Nikolić.

Prema njegovim rečima, Partizanu su potrebna pojačanja u svim linijama tima.

"Ima mesta u timu gde bi bilo dobro da imamo još jaču konkurenciju, ali to nije vezano za pozicije, bilo bi dobro da nas u svakoj liniji pojača po jedan iskusan igrač", rekao je Nikolić.

Partizan je u letnjem prelaznom roku do sada doveo slovenačkog defanzivca Branka Ilića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke