Nikolić zna od koga preti opasnost, objasnio zašto neće slaviti gol u Kuli

Autor: Ivan Cvetković
petak 19.10.2018.
15:57
Izvor: Sportske.net

Ako neko poznaje narednog Partizanovog rivala, onda je to svakako on.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana će u 12. kolu Superlige gostovati Spartaku ŽK u Kuli.

Utakmica se igra u nedelju od 13 sati, a napadač Partizana Nemanja Nikolić je jedan od onih koji su najpozvaniji da pričaju o kvalitetim narednog protivnika "Crno-belih".

"Idemo u goste ekipi iz koje sam došao u Partizan i koja mi je dala jednu lepu odskočnu dasku u karijeri na čemu sam im zahvalan. Spartak je omogućio ne samo meni, već i drugim igračima da rastu i napreduju, pa se samim tim se i njihovim odlaskom u druge klubove tim mnogo izmenio od onog koji sam poznavao."

"Nisam ispratio sve njihove mečeve, ali rezultati koji ih sada prate ne smeju da nas zavaraju i opuste, jer mislim da je ekipa Spartaka trenutno pala posle težeg kalendara usled kvalifikacija za Ligu Evrope."

Nikolić je svestan od koga preti najveća opasnost.

"Imaju dobar timski duh i umeju da budu neugodan protivnik bilo kome. Stil igre ne verujem da se preterano promenio dolaskom novog šefa Predraga Rogana, a to je odličan kontranapad. Pažnju treba obratiti i na njihovog napadača Čečarića, koji ima odličan udarac i nogom i glavom."

"U Partizan sam stigao kao najbolji strelac Spartaka i upravo taj timski duh i energija su nam  svima pomogli da napravimo odličan rezultat koji je ujedno izbacio nekoliko individualaca. Sada je ovo Partizan i naravno da je sve dosta teže, jer se u ovakvom klubu traži kontinuitet, kako igara tako i učinka na terenu, a to su golovi i asistencije."

Otkrio je i da li će proslaviti gol ukoliko ga postigne protiv bivšeg kluba.

"Verovatno ste i sami primetili da nemam običaj  da proslavljam golove nešto specijalno, ali sigurno da se ne bih radovao iz poštovanja prema bivšem klubu. Ali svakako želim da postignem gol, jer je to u opisu moje pozicije na terenu."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke