Nikolić u ekipi Žarkova video potencijalno pojačanje?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
15:02
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić uputio je negativne kritike igračima koji su nastupili protiv Žarkova i priznao da je u protivničkom timu video fudbalera koji ima veliki potencijal.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su trijumf nad Žarkovom u okviru osmine finala nacionalnog Kupa i tako obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja.

Srpskoligaš se pokazao kao "žilav" protivnik ali su crno-beli golovima Valerija Božinova u drugom poluvremenu slomili otpor rivala i upisali očekivanu pobedu.

Trener Marko Nikolić izjavio je posle utakmice za TV "Arena sport" da ga igrači koji obično imaju manju minutažu nisu ubedili da su zaslužili šansu da dobiju značajniju ulogu u prvom timu.

"Prošli smo dalje. Sve drugo nije vredno pomena. Igrači koji nisu dobili priliku u prethodnom delu sezone smatraju da treba da imaju neku ulogu u timu ali će to morati da zasluže na bolji način od ovoga danas" rekao je Nikolić.

Branilac trofeja u Kupu danas je sa Banjice odneo pobedu ali bi uskoro mogao i pojačanje jer je Marko Nikolić priznao da je u timu Žarkova video jednog mladog igrača sa zavidnim potencijalom.

"U pitanju je mlad igrač koga znam od ranije, vrlo zanimljiv, moderan. Znam ga iz ranijeg toka karijere ali neću reći ime" poručio je Marko Nikolić.

Ostaje da se vidi ko je od mlađih igrača Žarkova ostavio dobar utisak na trenera Partizana i hoće li svojim igrama u nastupajućem periodu dobiti priliku da realizuje transfer u klub iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johnny012
Tuesday, 25.10.2016
18:20

Posle kukaju na minus 30 kako je sve namesteno,a traze pojacanja u Zarkovu... :-D

avatar
Panic Nedeljko
Wednesday, 26.10.2016
14:52

A, vi dovodite fudbalere iz beton lige i, pricate kako su jaka pojacanja. nAh, zaboravi, pa vi kad bi izasli na teren sa 11 baba pobedili bi sve sem Partizana koji vam se, nesklanja.nA, da, pobediti i Partizana uz pomoc sudija kojima je naredjeno, zna se odakle.

avatar
johnny012
Wednesday, 26.10.2016
17:49

Koje beton lige i koja pojacanja? :-) Cim partizan nije prvi odmah se pominju sklanjalica,sudije,Vucic itd ... i pise se NE SKLANJA.... Malo povedi racuna o pravopisu... negujmo srpski jezik... ;-)