Nikolić: "Srpski fudbal u subotu i nedelju dotakao dno"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 30.11.2014.
15:51
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana bio je veoma ljut na današnjoj konferenciji za novinare nakon meča sa Novim Pazarom, rekavši da je srpski fudbal dotakao dno.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Partizan je odigrao nerešeno sa Novim Pazarom danas u poslednjem meču 14. kola JSL, a Marko Nikolić je bio veoma nezadovoljan nakon meča.

On je pogođen petardom koja je eksplodirala na njegovom džemperu, a pred kraj meča je isključen zbog prigovora sudiji Glođoviću koji je poništio gol Volkova zbog ofsajda.

"Srpski fudbal je u subotu i nedelju dotakao svoje najniže grane u istoriji. Nije lep ambijent, mogao je da bude. Kada skandiraju ovakve pesme i gađaju te petardama koje ti pucaju oko glave, probuše ti džemper, jaknu, možda i neki deo tela...

Ipak, to nije opravdanje za nas, morali smo da rešimo meč i da pobedimo.

Mnogo toga danas u Novom Pazaru nije imalo veze sa sportom i fudbalom. Mnogo je ljudi na terenu kojima tu nije mesto, mnogo je predmeta na terenu koji ne bi trebalo da se nalaze tu
.", rekao je Marko Nikolić.

"Sudija nije imao kontrolu nad utakmicom, ali ništa od toga nije opravdanje za naš rezultat. Mi smo morali da pobedimo i u ovakvim uslovima. Verovatno nismo ni zaslužili da pobedimo.

Dali smo gol na vreme, imali još nekoliko prilika, ali nismo uspeli. Golman protivnika je junak, odbranio je veliku šansu Živkovića na početku drugog poluvremena.
", zaključio je trener Partizana odmah nakon utakmice u izjavi za Arenusport.

Na konferenciji za novinare Nikolić se izvinio što je došao bez sakoa.

"Izvinjavam se što sam došao bez sakoa na konferenciju, ali on više ne postoji. Poklonio sam ga glavnom sudiji za uspomenu... Naš fudbal je u poslednja dva dana dožioveo stvari koje nisu dobre, sviđalo se to nekom ili ne.", rekao je Nikolić.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović je naveo da je utakmica bila dobra, bez obzira na uslove na terenu.

"Imali smo tri protivnika - Partizan, vremenske uslove i gol u četvrtom minutu. Gol se dogodio ni iz čega i to nam se ponavlja treći put zaredom. Obzirom na uslove utakmica je bila kvalitetna. Moji momci su ipak pokazali da ništa što rade nije slučajno. Ostali su neporaženi protiv jesenjeg prvaka i tima koji će osvojiti titulu ove godine", rekao je Kosanović.

"Imamo još dve utakmice protiv timova od kojih ne znam da li smo bolji, ali siguran sam oni nisu bolji od nas", dodao je Kosanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke