Nikolić: "Smeta poraz i (ne)zalaganje nekih igrača"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
23:18
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izneo je svoje stavove nakon prve kontrolne utakmice na pripremama u Antaliji a posebno se osvrnuo na probleme u defanzivi i nezalaganje nekih igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigrali su u petak prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Crno-beli su pretrpeli ubedljiv poraz do moskovskog Dinama (4:1) a trener Marko Nikolić izneo je svoje viđenje dešavanja na terenu nakon meča.

"Čudna utakmica od početka do kraja. Počevši od kašnjenja od pola sata pa do sudija koji na sve liče samo ne na sudije" počeo je priču Nikolić a onda dodao,

"Dinamo je dao golove iz prilika koje je stvorio a mi smo promašili mnogo toga. Vidi se da smo jedva skrpili odbranu, konkurenciju imamo samo na poziciji levog beka. Tu su se videle slabosti, bilo je grešaka u pasu u zadnjoj liniji što je Dinamo koristio" objasnio je trener crno-belih.

Trener Partizana nije krio nezadovoljstvo usled ubedljivog poraza ali mu je mnogo više zasmetalo zalaganja nekih igrača koje ovoga puta nije želeo da imenuje.

"Nije ovaj rezultat ni blizu objektivnog jer smo promašili nekoliko stopostotnih šansi. Ne mogu da kažem da mi ne smeta poraz, smeta mi, ali zalaganje nekih igrača je nedopustivo. Kako dolaze te mlađe generacije sve je manje 'krvi' i želje za borbom a moj je posao da to ne dopustim" zaključio je Nikolić.

Narednu utakmicu na pripremama u Antaliji fudbaleri Partizana igraju u utorak protiv švajcarskog Ciriha a dva dana kasnije rival će im biti bečka Austrija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke