Nikolić se vraća odakle je došao?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 11.07.2019.
11:29
Izvor: Sportske.net

Partizanov napadač na rastanku sa crno-belima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nemanja Nikolić je neko na koga Savo Milošević ne računa za narednu sezonu, po svemu sudeći.

Napadač Partizana se tako našao pred rastankom sa tim klubom, samo je pitanje da li će biti u pitanju pozajmica ili prodaja, a zainteresovanih ima.

"Žurnal" javlja da je Spartak iz Subotice jedan od klubova koji su zainteresovani, ali da igrač i dalje nije doneo odluku.

Mogao bi na pozajmicu u klub iz kog je i stigao u Partizan.

Uglavnom, Milošević računa na Sadika i Ožegovića, a Nikolić gleda ka odlasku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 13.07.2019
10:02

Pojacanja ce biti onda kad se proda Rikardo izgleda je zapelo oko njega. Pavlovica su pominjali kao najvecu prodaju ikad, hvalili se na sva zvona Juventus, Watford a na kraju zvanicne ponude nema.
Za Nikolica genijalci odbili 800k od Arapa i sad za njega ponuda nema, izgleda ce na pozajmicu u Spartak kako pisu neki nasi portali. Spartak nam je uvalio i Ivanovica i Nikolica za enormno velike pare a ispostavili se kao veliki promasaji.
Genijalci stavili 1 milion za klinca koji je cesto bio na klupi a kad je bio na terenu pokazao nista nije. Ko nama vodi klub majko moja mila? Da l je moguce da preko svojih menadzerskih kombinacija ovih par igraca sto su ostali ne mogu uvaliti negde u neku drugu spansku francusku ili u aziju neverovatno.
Najveca prevara zimskog prelaznog roka je Musa koji od kad je dosao ja ne znam da l je odigrao jednu celu utakmicu a plata mu je preko 200 hiljada.
I onda se pitate zasto nemamo dinara u kasi tj zasto nema pojacanja.

Docice eventualno jedan igrac i uprava ce proceniti da je to dovoljno, ako kojim cudom napravimo nesto u kvalifikacijama i plasiramo se 31. avgusta ce dovesti 2 3 4 igraca po dobroj staroj tradiciji i onda ce se uigravati tokom jeseni i kojim cudom vec u oktobru cemo se oprostiti od titule.

avatar
RašaNoviSad
Thursday, 11.07.2019
16:31

karma je čudo ispalio si vošu a sad nazad u suboticu

avatar
ŠDanilo
Thursday, 11.07.2019
13:43

Pa to menadžeri treba da srede pozajmicu nekom klubu iz Rumunije, Poljske, Bugarske, Ukrajine pa da zaradimo neki dinar

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
11:34

Bolje Nikolic da ostane nego ozegovic, a najbolje da obojica nadju novi klub sto pre i da mi dovedemo jos jednog dobrog pored Sadika dok bi treci spic bio neki mladji igrac iz naseg pogona.